Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie u mnie sie rozjasnia,dzies planuje jakis spacer po lesie. Zdrowa badz sobie jaka tylko chcesz, tylko sama zobacz ze pojawiasz sie na cos czego nie akceptujesz ty-slabosci tego ze ktos nie umie sobie jak na poradzic. Widzisz w tym cos zlego, moze slabego. Nie wiem i nie chce bo twoje opinie sa agresywne takie wybuchowe. Nie mozesz zaakceptowac ze ktos jest inny niz Ty, bo tobie sie wydaje ze ty jestes alfa i omega ty wiesz wszystko najlepiej.I ty masz prawo oceniac. Oceniaj.Przyzwyczailam sie do twoich ocen.

Zdrowa lubisz walczyc pokazywac ze ty masz racje, czepiasz sie tego ze ktos jest inny slabszy, ma proble? To cie wkurza, moze tego nie akceptujesz w sobie . zauwaz ze siebie postrzegasz jako kogos lepszego, umiejacego wiecej. Nie akceptujacej problemow ktore kazdy ma i sam musi sie z nim zmagac. ja na poczatku nie lubilam twoich ocen teraz mi nie przeszkadzaja bo wiem ze to Twoj problem,

Ale Elza uśmiałam się z Twojego pierwszego zdania ostatniego postu , super , po prostu super , strzał w dziesiątkę !!!!!!!!!!!! Obiecuję Ci ,że nigdy juz nie będę odpowiadać na Twoje posty , masz moje słowo honoru , harcerskie słowo honoru !!!!!!!!!!! Niech inni to robią ja juz Nie!!!!!!!!!!!!!! Życzę wszystkim miłej niedzieli , u nas pogoda podobna do wczorajszej , troche słońca ale wieje.

Zdrowa zostawiam sprawe , mi nie zalezy na twojej ocenie, oceniaj. Nie boje sie jej. Tylko ty chcesz miec racje na zasadzie jak sie nie podoba to mowie to juz sie nie odezwe zabieram sie i ide. To jest dziecinne zachowanie. Zycze milej niedzieli dla wszystkich.

Elza , złamie moje słowo honoru , nie prowokuj mnie proszę Cię, ja NIGDY nie pisałam ,ze chce odejśc z forum bo ktos * na mnie krzywo spojrzał* , NIGDY , a Ty sie juz 10 razy żegnałas z forum i co ciagle jestes , brawo za konsekwencje , jeszcze raz brawo , mnie Twoje problemy absolutnie nie przeszkadzają , walcz z nimi i za pośrednictwem forum wyjdz z nich jak najszybciej , tego Ci z całego serca życzę . Elza chyba ,ze chcesz ze mna prowadzic dysputy , to jestem w pelnej gotowości i czekam na posty skierowane do mnie a tak na marginesie , co jest dziecinne w Twoim mniemaniu to , że ja nie chce komentować Twoich meili , czy to uważasz za dziecinność ??????????

Hejka dzien dobry.........dziewczynki szkoda zdrowia ,mnie juz bawia takie wymiany jezeli moge sie wciac w dyskusje,,,,,,,,przechodziłam to i teraz daje prawo kazdemu do włsnego zdania ,ale nauczyłam sie na forum przyjmowac krytyke i widze ze kazdemu jest ona czasami potrzebna....mi sie to przydało......szkoda sie boksowac ludzie roznie nas odbieraja nie wszyscy musimy sie kochac..........a Wy dziewczynki powiedzicie sobie co kazdej siedzi na serduchu i wypijcie wirtualna kawke na zgode............. sciskam Was obie ,i zycze duzo słoneczka w serduszkach.......... mnie ból minał cos koło 1 w nocy,,,,,,,,dzis juz lepiej rolnik Ty istniejesz jeszcze...........pozdrawiam sory dziewczynki ze sie wtraciłam..........

Na dobry hymor www.youtube.com/watch?v=t403snNCXSM grecka muzyka Zdrowa ja nie bede z toba wchdzic w rozdrapywanie jaka jestes, bo zawsze stalam na boku nie wypowiadalam sie , ale widze ze czaesto wchodzisz wtedy kiedy Tobie cos nie pasuje nie podoba sie, ja nie szukam na forum aby oceniac jak kto i co robi. 10 razy nie odchodzilam na 100% raz dlugo mnie nie bylo. Uwierz mi nie szukam glaskania na forum. Niec bede *ubijac piany* po to aby cos udowodnic kto ma racje. Ja wiem ze ludzi nie oceniam staram sie pomoc jesli mam w tym doswiadcznie jesli nie siedze cicho.pozdrawiam czesc Rolnik sam a co u ciebie

A i elza wiesz ja jestem zadowolona ze clara mna potrzasneła,troche głebiej sie nad soba zastanowiłam ,wiele spraw przemyslałam,i jestem teraz o tyle madrzejsza.......to mi sie przydało.............i mysle ze tez powinnas spokojnie przyjac uwagi zdrowej i isc w zyciu dalej do przodu o tyle madrzejsza..........to moje skromne zdanie............zycie składa sie i z pochwał ale i tez z krytyki............i my istotki zywe musimy dawac sobie z tym rade.............

To świetnie Elza ,ze sie krytyki nie boisz ale z mojej strony jej juz nie będzie , zycze Ci samych łagodnych postów pod Swoim adresem i takowej krytyki(((((((((((((( Kamea, szkoda ,ze tak daleko mieszkamy od siebie , ja tobym Ci skróciła spodnie , słuchaj kochana bo ja jestem super specjalistka , jak skróciłam sobie spódnicę to nawet tyłka mi nie przykryła , hahahaha . No właśnie z tymi kamyczkami to różnie bywa , jak wytrzymujesz ból to mozna i poczekać , bo bez woreczka wcale tez nie jest tak dobrze , koleżanka czuje sie gorzej jak z nim ale to pewnie jest indywidualna sprawa . U nas ciemno szaro i ponuro , nawet w ogrodzie nie byłam.

Witajcie ja juzna nogach. Xena a corci co? I jak sie czujesz przed egzaminami-bo chyba sesja sie zaczyna? Ja dzis ide szukac jakiejs sukienki bo mamy zaproszenie na imieniny w restauracji))) Zdrowa, ciesze sie ze sobie swietnie radzisz, jestes silna. ja jestem inna, to ze cos wrocilo moze na wskutek rozmowy z ksiedzem ja tak nie dbieram ze cos wymyslam, ale wiem ze bedzie dobrze bo czlowiek jest jaki jest. raz lepiej raz gorzesz-widzac ze bardzo wybiorczo mnie czytasz bo gdybys czytala uwaznie to widzialabys ze juz jest lepiej pozdrawiam