Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję kochani za życzenia a teraz zmykam zrobić się do końca na bóstwo bo czeka mnie romantyczna kolacyjka, a na imprezkę jutrzejszą też jestem już prawie przygotowana, jutro tylko drobne przygotowania. Miłego dnia wszystkim życzę bo ja mam nadzieję, nie jestem pewna, że będę miała fajny dzionek. Buziaczki.

Elizko -tak ; kiedyś też zachowywałem spokój -tylko on był powierzchowny -a w środku we mnie się gotowało..mówiłem już o tym ,o moich trudnościach w przekazywaniu ,wyrażaniu ;nazywaniu uczuć...zamknięciu i przeżywanie samemu w sobie tego co powinienem wyrazić ;podzielić się.Teraz jest inaczej ;ale droga była długa i kręta -jak pisała Zuzia -uczymy się cały czas...warto ;warto jest popracować ;poznać siebie...raczej poznawać -bo życie co kawałek stawia nas w nowych okolicznościach -ale wiem co mogę od siebie wymagać-bo przecież zaakceptowałem siebie jakim jestem. pozdrowionka:)

Zuziu udanej imprezki baw sie dobrze macie z meżem co świetować:) Ja biore urlop na majówke, moi rodzice wyjezdzają..wiec nie mam z kim ewentualnie dzieci zostawic aby isc do pracy. Ale słuchajcie to jest fajny czas wiec co tam bede pisać nie mogę na ten urlopik sie doczekac:) Nie wiem jak ja wytrzymam te dwa dni w pracy...wyjde z siebie chyba:):) Dopiero będzie mi sie dłużyło. A dziadkowie pojadą na za słuzony wypoczynek. Kamea jestes troskliwa mamą i babcia :)

Sufur..ja to nazywam dorastaniem:) Tak tyle poswiecamy czasu aby pozanc innych, swiat wokół nas a siebie nie zanamy. Przez to rodza sie wewnetrzne konflikty czasem..tak myśle. Jak wszystkko w nas gra to i na zewnatrz jest ok. Wiem z doswiadczenia:) Ale tak wracajac na ziemie:) mam dwie prace do napisania cos czuje ze czeka mnie przynajmniej jedna noc zarwana:) W końcu wtedy mam najwiecej czasu i spokój...pwiedzmy...jak mąz pójdzie spać:):)..Oj kochani wiecie kiedys miałam duzo mniej obowiazków ..jedno dzieciatko i padałam jak mucha..a teraz trzymam sie całkiem niezle..no czasem zdarzy mi sie...z przerazeniem stwierdzic ze nie dam rady wszystkiego ogarnac ...ale zaraz sie tam biore za robote i działam. Małe sukcesy ale do przodu to najwazniejsze.

Xena -tak ;dorastanie..takie wewnętrzne dorośnięcie...można być wiekowo dojrzałym a w środku mieć emocjonalną pustkę..Ale ja ciesze sie że zdołałem to zauważyć ...bo powiem szczerze nigdy nie jest za późno -przeżyć szczęśliwie choćby chwilkę -jakie to ładne ...a można przeżyć całe życie nie zaznając tego...nie wiedzieć jak wygląda szczęście i miłość...Czasem taka chwilka wystarczy - bo czym jest nasze życie -taką chwilą składającą się z chwilek....... pozdrowionka:)

U mnie teraz słoneczko na dobre wyszło..i można skorzystać z tej fajnej pogody:) Co tam będziemy rozwazać każdy wie jakie to zycie jest każdy...zaskakujące i przez to ciekawe czasem bardziej niz niejeden film:) I tak w domu zwykła codziennosć trzeba sie wykazać czasmi zdolnosciami kucharskimi, wychowawczymi..ba czasem nawet dyplomatycznymi, znajmosć kamasutry też sie przydaje jak najbardziej i sobie i komus(mama na mysli oczywiście męża) przyjemność:):) W pracy to to ja mam w tej chwlili połącznie telenoweli brazylijskiej z *Moda na sukces*.Plotki ploteczki, intryga...Dojazd do pracy z przygodami...:) Prosze i nawet tv nie muszę właczac:) Pozdrawiam wszytkich. Buziaczki Pa pa

Xena ,sufur ,no,no,no ale dzis ładny dialog przedstawiliscie ,extra,tyle ciekawych słów padło z Waszych ust.ze hioho................ widze ze Wy mozecie duzo tu pomóc ,macie takie madre podejscie do tej zołzy ze tylko pozazdroscic......... sufur a ja jakos tak inaczej teraz Cie czytam niz kiedys,ale tak pozytywnie .........pewnie wiesz czemu hiiiiiii xena no to masz darmowy serial w pracy tylko czy ciekawy ,watpliwe prawda......... elza pozdrawiam i siły życze........

Witam z rana. Wstalam w dobrym humorze. Zauwazylam ze wcale nie bylo tak jak sobie wymyslilam w glowie. Oj to czrnowidztwo. Ale co do brania na siebie to lepiej mniej ale do ogarniecia. Wczoraj pozwlalam sobie na doswiadczanie roznych emocji w sobie i przeszlo.)))Dzis ide na kijki. Zuzia milosci i zdrowia dla ciebie i rodziny.

Witajcie Ja tylko na momencik, przywitać się, dziękuję jeszcze raz za życzenia, wczoraj był romantyczny wieczór mój i męża, dziś mamy gości i uroczystość dla najbiższych, rodzinka i znajomi, uciekam do szykowania. Życzę miłego dnia, u mnie dziś piękne słoneczko, cudowna pogoda, trzymajcie się dzielnie.

Witam... Student -tyle już Tobie Dziewczynki napisały ,że ....ale wtrącę swoje przysłowiowe *trzy grosze*...wahasz się czy iść do psychologa,ewentualną terapię - czy nie. Sam musisz sobie postawić to pytanie i przedstawić argumenty ;wcześniej zadałem Tobie parę pytań ;nie wiem czy sobie na nie odpowiadałeś,ale wybór należy do Ciebie ;jesteś jeszcze młody ;nie zwalaj tylko że masz czas ,że jeszcze dasz radę -nic z tego -wiem bo to przerobiłem.Moim zdaniem bierz tyłek pod pachę i śmigaj do psychologa a dalej to już zadecydujesz.. Zuziu - przyjemnej zabawy ;to już jest jubileusz -ale powiem Tobie że po nim poczujesz sie o parę lat młodsza....:)) Kamea -no to dzisiaj *robisz* za strażnika...owocnej pracy.....:)))) pozdrowionka:)

Jeszcze raz ja, sałatka zrobiona, teraz przerwa na kawusię. Student, chłopie, widzisz wyniki masz dobre, czyli zdrowy jak koń, do tego młody, szybko ruszaj pomagać sobie a nie tkwić w tym bagnie. Nie bardzo jestem znawcą terapii u psychologa(nie korzystałam sama), ale z tego co piszą wszyscy jest pomocna, może jak sobie tak szczerze porozmawiasz z psychologiem, wyrzucisz co Cię gryzie, pomoże Ci jak masz reagować w tych swoich cieżkich chwilach, to będziesz jakoś ukierunkowany i będziesz wiedział co i jak robić, spróbuj, zawsze można zrezygnować, ratuj się chłopaku. Elizo widzisz humorek powrócił, to nic, że czasami złapie dół, ważne, żebyś szybko umiała nad nim zapoanować. Kamea ja też jak u mie są jakieś ekipy remontowe, to jestem jak nadzorca, mają ze mna żle, pilnuję i marudzę. Sufur, jest ok, czuję się młodo i ciałem i duchem, druga młodośc dzieci odchowane, jakaś stabilizacja życiowa jest więc tylko cieszyć się życiem, mnie na szczęście mijające lata nigdy nie dołowały,