Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dlugo aby zblizyc sie do mamy, bo sama jestem mama i wiem ze relacje matka-dziecko sa kluczowe. Uwazam sie za dobra mame i mam fajny kontakt z synem. A to co bylo coz kiedys strasznie bolalo do wscieklosci -teraz zobaczylam mame prawdziwa z ogromem cierpienia w zyciu. I moze kiedys przyjdzie czas ze o tym pogadamy , tak aby wiedziala ze relacje z tata byly dla mnie wazne ale nie wazniejsze od niej. Ona jest nr 1

Gość takaJednaMala32

No u mnie osoba krzywdzącą był ktoś zupełnie inny, nie był moja rodziną chociaz teraz łączy nas dziecko. Próby kolejne ułóżenia sobie zycia spełzały na niczym ponieważ mężczyźni jak zwykle okazywali sie zwykłymi łajdakami i tak ejst za kazdym razem. Nie chce więcej probowac ale potwornie boje sie samotności, tego, że sobie sam z dzieckiem nie poradzę

Gość takaJednaMala32

Nie wiem nawet dgzie udać sie na terapie. wstyd mi po prostu! Elzo i uwierz mi takich krzywd wybaczyc nie mozna. krzywda sie dzieje do teraz i przypuszczam że bedzie nas krzywdzil do konca. Co innego gdyby relacje sie polepszyły ale niestety nie am na to widoków

Gość takaJednaMala32

Zostalam sama w ciąży, wiele problemow, stres nerwow z tym zwiazanych by sytuacja prawna byla taka jak trzeba....droga rpzez mekę. Potem mężczyźni ktorych uprzedzalam o swych przezyciach traktowali mnie nie lepiej. Nie mam zaufania, boje sie ale chciałabym

Witajcie Mi dzisiaj troche udalo się zrobić z chłopakami ale to naprawde kropla do całości hehe Niestety na jutro umówiłam sie znowu do lekarza bo od rana mam zatkane ucho i szału dostaje. Ogólnie jakby trochę lepiej ale bez euforii niestety. Jak ja wam zazdroszcze- ja nie mam zakipów, prezentów na zajączka, posprzatane a czasu coraz mniej mam nadzieje, ze jakoś się jednak wyrobie z tym wszystkim. Przynajmniej tak, żeby na zewnątrz bylo czysto bo cudów mi się nie uda - czasu za mało :)