Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Kama2 w planach mamy byc na swieta sami -3 osoby w poniedzialek na obiad swiateczny przyjezdzaja brat meza z zona=5. Fajni ludzie bardzo ja lubie. Moja siostra bardzo chce przyjechac-tam 4=9wrazie co. ale mamy problem z piecem maz wsciekly bo od soboty fachowiec codziennie robi a wdy cieplej nie ma no i zimno grzejemy kominkiem. wiec w ostatecznosci powiem siostrze ze nnym razem sie spotkamy. Bedzie obraza majestatu ale trudno. Co do zorganizowania uwielbiam robic salatki i miesa. Robie piers z indyka z na slodko z ananasem i mam kotlet z kutczaka siekanea piers z pietrudzka i szczypiorkiem . I z tego smazy sie kotlety. A sernik jakis zakrece, bratowa ma przywiesc keksa,. Jesli dojada goscie siostra mama jej maz i syn z daleka to juz bedzie wiecej roboty i powiedzialam siostrze ze licze na wsparcie w sensie ze podzielimy sie praca. Chyba czeka mnie zapierdziel w pojedynke. Ale licze na meza. Mi jest dobrze z moja rodzina maz syn ja, siostra mama ale na krotko, Taka jestem Lubie gosci na krotko. 2-3 dni i sam tez tak. A co do pracy obecnie nie pracuje,

Taka jestem jestem troche samotnikiem ale nie samotna. Z ludzmi zadko sie spotykam a jak juz to na krotko. Kiedys czesciej ale wydaje mi sie ze robilam to wbrew sobie. Akceptuje swoja samotnosc, dobrze mi z tym . mam kolezanke i kila znajomych ale najlepiej mi w domowym ognisku. Moja rodzina jest dla mnie najwazniejsza. Synus wyszedl jak zawsze . Maz czyta o piecach. A ja sie zamartwiam juz siostra. co to bedzie jak przyjedzie czy podolam jej oczekiwaniom wymogom i czy dam rade.szczerze powiem ze unikam spotkan min z tego powodu. Czuje strach bo ona jest taka glosna, -to powoduje we mnie zlosc.

Podołasz podołasz ,siostra ci pomoze.............wiesz ja tez lubie czasami samotnosc ,nie latamy z mezem w odwiedziny ani w druga strone,tak nam dobrze ,tez spotykamy sie z rodzinka,,,,,,,córka z mezem ,wnusia ,wnuk ,mój synek i synowa (przyszła_)i moja mama.........i tak na swieta zawsze a czasmi wpadna siostry z rodzinkami i brat i jest juz tłok hiiiiiiiiiiiiiiikiedyc było wiecej tych kolezenskich spotkan ,jakos było inaczej ,.........a co do potraw i tak zawsze zostaje,ale ja daje w torbe mamie i synkowi,,,,,,i jakos ubywa,...............

I co nie pisze prawdy caly czas ten sam temat mama siostra doszedl piec w kazdym poscie elza twoja historie to juz wszyscy znaja na pamiec jak mozna byc tak upartym powtarzasz sie to zycie po nerwicy a nie skad i dlaczego masz nerwice czy do ciebie to dociera ty piszesz znowu pamietnik na forum

Kamea2 u mnie wszystko schodzi bo wszyscy lubia jesc. Lubie pichcic ale piec to szarlotke bo lubimy i sernik w tym nie jestem dobra, ale salatki uwielbiam i lubie dekorowac stol. Wogole lubie ladnie przyjac gosci. Wiesz kiedys to wstydzilam sie sama przed soba samotnosci ze jestem jakas nie taka, ale teraz kiedy dojrzalam i poznaje sie w mojej drodze z nerwica widze ze jest pomocna. W maju jedziemy na mamy urodziny . mam w planie spac u mamy bo siostry syn ma mature i nie chcemy przeszkadzac-wiadomo stres.

Co robie nic siedze w domku wiesz tak głupio pisac ale ja nigdy nie pracowałam zawsze w domciu...................ale taka była nasza wspólna decyzja ,moze jak trzeba by isc to bym poszła ale jakos tak sie w zyciu ułozyło ze nie pracowałam..........a jak wyszłam z nerwicy :3 lata sie meczyłam na xanaxsie az w koncu poszłam po rozum do głowy i brałam lexapro które postawiło mnie na nogi teraz od 13 marca juz nic tylko leki na nadcisnienie...........

Ale wiesz mi z nerwica zbiegło sie ze wykryto na tk zwezenie tetnicy podobojczykowej ,która dawała duzo podobnych objawów jak dretwienie lwej dłoni,ogólnie była słabsz ,brak całkowity cisnienia na lewej rece,mrowienia głowy ,nie mogłam spac z rekaw gorze i takie tam.......ale jak mam stent w tetnicy to jest ok ,cisnienie wróciło i nie skacze,brak napadów kilkuminutowego wysokiego ponad 200 cisnienia i yto tak po krótce..............teraz mam spokój i troche mysle ile było w tym nerwicy i tetnica dała w kosc,ale napewno była ,bo sam lek przed smiercia i wymyslanie róznych chorób dało popalic..........