Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Eliza lęk przed śmiercią też trzeba jakoś ogarnąć, ja wiem, że sama długo walczyłam z tym lękiem. Nie kochana to nie o robotę chodzi tylko złapała mnie migrena dawno nie miałam, może jutro będzie lepiej, robota musiała zostać przełożona. Walcz Elizo o swoje dobre samopoczucie bo warto ja sama widzę ile zmarnowałam lat, Idę dziewczyki poleżeć niestety, Trzymajcie się

Zuzia swiete slowa, odpoczywaj . Ja jutro jeszcze na male zakupy i jak facet naprawi piec to zaprosze siostre z mama i rodzina +6 osob jak nie to nie. Tak warto walczyc o swoje bo sama widze ze jak mam dobre samopoczucie to w domu milo i maz inaczej na mnie patrzy. Czesciej sie smiejemy. Mi tez zajelo to kupe lat.

Elza nie filozofuj psychologicznie bo marnie ci to wychodzi sama psycholog latami nie pomaga ludzie na jednym forum stracili cierpliwosc i szukasz kolejnego cudu pamietniki pisz rady ludzi z forum i tak nie docieraja lub jak ktos skrytykuje foch elzy gotowy zabralam zabawki i poszlam na drugie podworko

Zuziu lekarz widział kochana 3 razy już byłam hihi taka świrnięta jestem a jaki majątek na lekarstwa wydałam teraz od ponedziałku to krople do nosa fixonase, sinupret, nurofen zatoki i inhalacje Mer witaj widze, że na następne forum Cię przywiało a możesz się w koncu przedstawić niż tylko dokuczać Elzie?? pozdrowionka dla wszystkich

Kaka no współczuje ci kochana ,ale wiem cos o tym lataniu po lekarzach.............. wiesz kurcze z lekiem musisz trafic ze zadziała na dany wirus ,czy bakterie,tak mysle na moj skromny umysł..........ale zapewniam Cie juz z dnia na dzien diabelstwo bedzie przechodzic czego Ci serdecznie życze.:)))) a ja juz mam tak dosc lekarzy ze nawet do gin mnie nie wypedzi,a i skierowanie na rezonanas ponad miesiac czeka ,czy jest jeszcze wazne??????????? bo jak pomysle ile kasy wydałam to az mnie sciska hiiiiiiiiiiiityle mogłam za to miec innych przyjemnosci............no ale pozytyw ze wiem co mi jest a co nie............

Mer masz problem widac ze podazasz za mna, czegos ci brakuje a moze szukasz tego co ci u mnie przeszkadza. Czlowiek niestety jest zwiazany ze swoimi slabosciami czy chce czy nie.. czego chcesz czlowieku zajmij sie soba, nikomu nie pomagasz. Skupiles sie na mnie -lubisz oceniac. Kaka tez mam takie zdanie jak ty. Dzieki. Nie bedziesz mi mowic co moam robic ja tu nikogo nie obrazam nie obwiniam , nie osadzam ty tak. Moze tez na tym forum innym twoje zachowanie przeszkadza. Bo wprowadzasz zamieszanie.

Hej co sie dzieje ,trzeba podac sobie reke i nauczyc sie razem funkcjonowac nie zgadzajac sie nawet ze zdaniem osoby przeciwnej,,,,,,,bo tak jak teraz daleko sie nie zajedzie.............a tak jak pisałam wyzej dac kazdemu prawo do swojego myslenia i wyrazania odczuc............no kochani finisz z odbijaniem piłeczki.............sciskam Was wszystkich..........

Kaka kamea macie racje kibicuje wam bardzo a elza i tak nie zrozumie co inni do niej mowia bo to nie po jej mysli nie wiem czy nie kuma czy taka zapatrzona w siebie ale stawiam na to drugie. Powodzenia pozostale dziewczyny super forum i mozna to pokonac niech forum kipi optymizmem.