zdrowa1 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kamea , masz rację , nie ma co się ekscytować tym tematem ,ale ci co uczciwie i ciężko pracują mają prawo być oburzeni takimi opiniami................... Kamea , ja zrzucam pozimowe kilogramki grabieniem w ogrodzie , dzisiaj też byłam , jedną godzinę staram się to robić , dłużej nie bo wtedy za bardzo kości mnie bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja tez grabie ale efekt mizerny ,a długo nie potrafie bo plecy bola............ Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kamea, grabienie plus chodzenie po schodach ( bo ja też dużo śmigam po nich ) da na pewno efekty ale trochę cierpliwości trzeba aby zobaczyć efekty , nie chcę Cie martwić ale ja właśnie tak w Twoim wieku zaczęłam przybierać na wadze ok. 1 kg rocznie tak przez 10lat i teraz waga jest stabilna ok. 70kg przy wzroście 165cm ale gruba nie jestem tylko trochę bioderka , to taka moja uroda ale to nie znaczy ,ze u Ciebie tez tak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No wiem zdrowa ,moze tak byc ze juz tak zostanie ,bo latka...........tylko trzeba uwazac oby nie za duzo przybyło..........tak zabieram sie za rower ale jakos tak ciezko mi to idzie,ale moze lada dzien..........wiesz boje sie bo w poczatkach nerwicy byłam taka słaba ze po małej odległosci myslałam ze do domu nie wróce i bede dzwonic po córkre z samochodem ,ale jakos wróciłam........i teraz mam uraz do rowerka......... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja za bardzo też na rowerze nie lubię jeżdzić, wolę spacery. Idę powoli spać , coś mnie dzisiaj oczy bolą , dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja tez zmykam ,dosc wrazen na dzis..........dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cześć dziewczynki U mnie znowu mialo być piekne słońce a tu szarawo - głowa też jakoś czuje i śpiaca jestem a w nocy spie . Starość chyba się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam Kaka nie przesadzaj.............................. jaka starość , głowa boli wszystkich nawet dzieci a senność może wynikać z wielu przyczyn , np. pogoda, niskie ciśnienie i tu starość nie ma nic do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej optymizmu kochani ( piszę tak ogólnie) , nerwica BOI SIĘ POZYTYWNIE NASTAWIONYCH LUDZI Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zdrowa masz racje - pozytywne nastawienie to wróg francy - normalnie usypiam od 3 dni - przesilenie wiosenne czy co :) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaka , ja też sypiam dobrze w nocy , ciśnienie mam w normie a czasami bym spała i spała , pewnie taka uroda organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaka miłej pracy a ja wychodzę na spacerek , wredna jestem coooooo. Nie ma co się martwić pracą bo bez niej to po prostu nie ma egzystencji!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No ja powiem Ci dawno nie mierzylam ciśnienia jak na mnie bo chyba ze dwa tygodnie już ale zakładam,że mam ok bo tak miałam wcześniej. W nocy też sypiam dobrze - zasypiam jak niemowle wcześnie po 22. Wstaje koło 6. To chyba ta pogoda tak działa Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zdrowa spaceruj - gdybym nei lubiła swojej pracy to mogłoby byc to wredne ale jaogólnie lubie to co robię wiec nie ma problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witajcie dziewczynki ,ja tez od paru dni mam w dzien kłopot, ze spac sie chce,ale mysle ze to na pogode tak działa.......... zdrowa miłego spacerku:))) kaka,nie usypiaj .......... ja tez zmykam moze kupie wrzoscie na taras tyle ich juz jest........i poszperam pózniej w ogrodzie..... czuje sie świetnie czego wszystkim życze:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
xena Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam Dziewczynki tak...moją sennosć ostatnio tłumacze sobie przesileniem wiosennym:) Dzionek raczej słoneczny i jest przyjemnie...hmm tylko sie rozłożyć i spać);)... pod błekitnym niebem:) Dziś jestem rozleniowiona jak kotka..:):) Udanego dzionka kochani Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zazdroszcze Xena tego błękitnego nieba u mnei szare i zimno - pogoda barowa :) Ja zasypiam , łeb mnie boli a szkoda marudzić - życie jest piękne (: Cytuj Odnośnik do komentarza
xena Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaka mnie też głowa boli..kawa nie pomaga ..przeżyc trzeba poboli i przejdzie:) Byłam na podwóreczku przepięknie jest taak wiosennie choc chmury nachodzą,,od czasu do czasu i jakos ich coraz wiecej. Ale jak tak wybrałam sie miedzy ludzi to i mi buzka sie uśmiechneła. Juz zaczynałam marudzic ze masakra:):) Sennosć mnie opusciła może przed godz jak zobaczyłam test przyniesiony przez syna....cisnienie wzrosło ....:). Ale szybko sie obnizyło niestety... Teraz chwilowo siedzę sobie w domciu patrze przez ono jest pieknie takie ...nieśmiałe słoneczko świeci.... Cytuj Odnośnik do komentarza
xena Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dziewczyny jak wiosna nadchodzi, zima odchodzi i pozostawia po sobie taki nie całkiem piękny krajobraz po przecież wszystko teraz straszy jeszcze taka...nagoscią...:) Wczoraj jak byłam z Córcia na krótkim spacerku zachwycałysmy się mchem:) najbardziej zielony teraz jest:) To głównie świergot ptakow i słońce które przedziera się do lasu tworzy taką fajna aure....taki niesamowity widok. Cieżko sie nie usmiechnosć do tego. A jak zacznie wszystko sie zielenić....to bedzie poprostu super. My ludziska jak te zwierzaki(choc czesto zapominamy ze jesteśmy częscia natury i nas jej prawa też totycza)* budzimy sie ze snu zimowego*. I troche ospali jestesmy, trzeba sie witaminkami wzmocnić:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Xena a jak tam nóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza
xena Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaka,,,przez tą nózke to sie czuje troche ..taka niedołeżna. Troche smiać mi się bo cała noga mnie boli a dzis najbardzije odczuwam prwa częsć mojego tyłeczka:):) Nie no masakra. Choc powiem Ci ze komiczne. A tu słoneczko tak zaglada do pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oj nie ładnie - a ja wróciłam z terapii i głowa mnie boli cały czas oszaleje chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
xena Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaka nie oszalejesz brałas jakaś tabletke? Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Brałam godzine temu paracetamol , teraz wzielam validol a jak nei przejdzie to pyralgina jeszcze hheheh teraz siedze z zimnym okładem na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza
kaka Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dziewczynki obyło się bez pyralginy zimny okład pomógł - spałam dobrze - jednak dzisiaj znowu głowa mnie boli tak przy potylicy i nie wiem ale jakbym półobręczy miała od jednej do drugiej strony. Ja jeszcze u neurologa nie byłam ae chyba sie wybiore -wkurza mnie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza
xena Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dziewczynki to życie bez typowych objawów nerwicy dla mnie rózni sie tym że powiedzmy boli mnie glowa, biore tabletke lub ide na małą drzemke lub idę na spacer czasami wszystko naraz;) i nie szukam w tym francy. Znam dziewczyne która cierpi na bezsenność (a wiele z Was sie na to uskarza) nawet tabletki na sen bierze i ostatnią rzecza o jakiej by pomyslała to nerwica. Tak na marginesie to ja też miałam okres kiedy spac nie mogłam, a w dzien chodziłam półprzytomna, i też przez jakis czas bralam tabletki nasenne przepisane przez lekarza. Brałam je wtedy kiedy rzeczywiscie nie dawałam juz rady:) Mam jeszcze jedna zajomą która z besennosci zrobiła użytek i zwyczjnie czyatała rózne rzeczy po nocach zdobyła jakaś tam wiedze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi