Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Xena widze ze jakas dietka z kaka , no no dziewczyny, a co do snu zawsze masz bardzo kolorowe. Ja bylam na kijach mimo wiatru -40 min. jestem tak dotleniona ze az piana.Na dworze zimno. Synus juz w domku. ja chodze drugi tydzien na kije tak 3razy w tyg. Staram sie bo tez mam oponki a lato tuz tuz. Wczoraj odwiedzilam kumpele po operacji biodra, ale jest ok. teraz czeka na rechabilitacje, A co to za dietka> Ciekawajestem co u Zuzi

Witam,witam... xena-aaa jakis mamałygowaty mam dzien. niby nic a spac sie chce.wszystko przez te 5 kg za duzo ,no a gdyby tak z 10 mrrrrr marzenie.... spac mi sie chce ..a wam????? wiem,ze dietki sa beeee ,ze trza zmienic styl zycia....jedzenia:)aleeeee dlaczego wszystko co dobre i slodkie:)tuczy?! nie ma co marudzic i wymyslac... u mnie nad morzem zimno i deszcz pada...ale co tam,toz to jeszcze zima:) pozdrawiam wszystkich i kazddego osobno,,,,,,,,

Wiecie powiem Wam ze i dzis mam taki dzień najchętniej to bym poszła spać, nawet próbowałam córcie ululac ze mna do snu...ja już usypiałam ona nie:);) Ale marudzi bawic sie nie chce, jeść sama nie wie co(ponagryzała i nic nie smakowało):):) Miałam taki moment że wszystko mnie bolałao dosłownie

Córeczka ma 4 skończone latka...i mówi że jest księżniczka(maż ja rozpiescił, córunia tatunia rośnie):):) Kamea ona ma takie dni czasami to wszyscy w domu jej humorów juz maja dosyc. Zastanawiam czy ja taka byłam..... Powiem Ci ze zauważyłam ze jest bardzo wrazliwa na zmiany pogody...Jest pełna energi takie żywe srebro, ale charakterek ma..jak ktos jej sie nie podoba to tego nie kryje. Zreszta syn jest taki sam jezeli chodzi o to

Dziewczyny dieta a wam słodeycze w głowie nie ładnie. Ja zjadłam dzisiaj na obiad 4 kawałki bagietki z czosnkiem , na śniadanie bułeczke i ryż dmuchany i koniec jedzonka . Też jestem dzisiaj śpiąca i taka wypluta łydki mnie bolą nie wiem czemu a do kitu. A jutro mi się moja terapia zaczyna grupowa część 2 - oby ostatnia hihi

Kaka Ty to szybko wrócisz do formy:) U mnie to...troche potrwa...wiem ze potrafie i moge. Tylko muszę sie wziaśc za siebie a z tym bywa u mnie róznie...czasem leń ze mnie taki ze szok......:):) Jak wykuruje nózke to terenu do biegania mi nie brkauje:):) Poza tym muszę potrenować na rowerze, kiedys to bardzo lubiłam. Klasa syna razem z rodzicami ma sie wybrać na dłuzsza wycieczke rowerową...głupio by było jakby mama zadyszke łapała:):) Wiec motywacja jest:) Elizo w mojej okolicy też chodzenie na kije zrobiło sie modne:) Zuziu wytwałosci życzę... Wszystko niech tam Ci sie ułozy jak najlepiej. Wiesz we mnie cos takiego z tej nerwicy zostało ze jak ide do lekrza to...mam odczucie ze nie powinno mnie tam być dosłownie. Nerwica mija ale to nie znaczy ze przeziebiebia czy coś innego nam sie nie przytrafi...ale ja mam jakis ,,,dyskomfort

Hej dziewczyny u mnie sie rozjasnia , Kamea co do kijkow tak pomagaja sylwetke sie lapie. Ja dzis odpuszcze bo wczoraj bylo wietrznie i az przeziebilam jajniki-bola. Ja na osiedlu chodze robie 3-4 kolka . to jakies 3km. Ograniczylam podjadanie. Kazdy ruch jest dobry ja jestem leniwcem wiec ciesze sie ze chodze. Jak to robie to jestem z siebie dumna. No i kregoslup sie prostuje. Jak sie uspokoi to pojde, staram sie 3 razy w tygodniu. a stosuje to drugi tydzien, chce kontynuowac bo idzie lato

Witam Eliza pewnie każdy ruch jest dobry...:) Sprt nas hartuje, i wiadomo to samo zdrowie U mnie dziś taki sobie dzień pochmurny. Ostatnio małe zawirowania w domu wiadomo chodzi o kase...jak jej brak to czlowiek raczej mało myśli o rozwoju osobowosci itd. raczej a tym jak przetwac i nie rozplakać sie z bezsilnosci...