Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Rolnik ty diable jeden ale mnie ubawiłes hiiiiiiiiiiiiiiii kaka witam no widzisz bo juz wiesz jak sobie radzic i ze to tylko małpa i dajeszrade bez leku ,ale poczatki bywaja trudne i czasami trzeba sobie pomóc lekiem ,ja tez nie mam zamiaru łykac go całe zycie,,,,,,,,,,,,,a Ty sama zadecydowałas ze połnroku go łykałas czy lekarz ?,,,,,,,,,,,,cztery lata miałas spokoj to super..........rolnik jak dajesz rade????????

Kamea lekarka zadecydowała- i nie jest łatwiej uwierz mi , niektórzy tu wiedzą jak maksymalnie panikowałam - dalej zdrowa nie jestem - na wszystko trzeba czasu- chodze na terapię i staram sie zmieniać i pracować nad sobą z różnym skutkiem , Na dzisiaj mogę powiedzieć, ze jest dużo lepiej niż było w listopadzie i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Niestety złe dni tez mam

Witaj Kaka, kochana Ty już jesteś dzielniejsza i uparcie idziesz do przodu, to musi być tylko lepiej. House, Ty nam się tu nie poddawaj, ja z nerwicą walczę ponad 20 lat, wciąz bagatelizowałam problem, cierpiałam ale nic nie robiłam, dopiero jak mnie powaliła na łopatki obudziłam się, zaczęłam dużo czytać na temat nerwicy, żadne leki, żadne cuda nie pomogą, jeśli sami tego nie będziemy chcieli, nerwica to tylko nasze złe myśli, które nakręcają nas na złe samopoczucie. Leki pomogą w tym najgorszym okresie, ale własna praca, poznanie mechanizmu dzialania nerwicy, zmiana myślenia doprowadzi do zdrowia. Rolnik witaj.

Witam Ja róciłam z pracy, noga daje mi popalić. Bardziej mnie boli teraz jak siedze niz jak aktywna jestem. I tylko żle stanęłam, no fakt ze od razu poczułam ból, ale od czego sa maście na takie rzeczy. Tylko ze chyba oprócz tego pwinnam nie nadwyrezać nózki...a z tym u mnie ciezko w pracy. Kaka tak pozdrów Aguś od nas. Niech sie trzyma dzielnie.

House masz chwile zwatpienia coraz częsciej bo to Cie męczy juz długo. Pewnie już czujesz taka presje ze juz. powinno. Każdy ma swój rytm i to takie łatwe nie jest. Jak czytasz Zuzia tyle lat z tym sie zmagała. U mnie to też było troche czasu Wiadomo kazdy chce sie pozbyc nerwicy, ale chcielibyśmy żeby to ktoś za nas zrobił.Tak nie ma , mozna powiedzieć że nerwica zmusza nas do działania.

Witajcie xena brawo widze ze sobie poradzilas i teraz wspierasz innych. Ja od dwoch tygodni wychodze na kijki-to jest cos bo jestem kanapowcem . Ciesze sie ogromnie. U mnie roznie nie czas byc tu z wami ale krok zrobiony dla mnie chodzenie i cwiczenia to bylo cos trudnego teraz daje rade, a co do pracy powiedzialam sobie tak jak nie zdaze opracowac projektu widocznie nie ma to byc dla mnie i bede robic cos nnego pozdrawiam wszystkich

Kamea cos mi sie wydaje ze jesteś raczej pozytywnie nastawiona osóbką do życia wogóle:) To dobrze bo to pomaga w przejsciu przez nerwice, Pierwsze objawmy przypisaywałam rożnym innym chorobom mozna powiedzieć że szukałam w sobie choroby. kolejne badania a tu wszystko w porzadku:) W pracy nad sobą czytałam rózne ksiazki, próbowałam sie przestawić na pozytywne myślenie, wiec pozyjcie w sytlu *moc pozytywnego myślenia* były przeze mnie poszukiwane. I czytane pare razy. Nikt za nas nie zmieni naszego nastawienia do życia. Doskonale wiecie jak to działa wszyscy wokół moga mówić ze mozesz jak w to sam nie uwierzysz to nic tego nie będzie, co najwyżej jeszcze gorsze rozczarowanie sobą kiedy sie nie uda. I dotyczy to wszelkich działań wogóle nie tylko nerwicy tak mysle

Elizko u Ciebie też jest duzo lepiej tylko to podstawowy bład ktory się popełnia w myslenieu ze jak objawy ustapia to będziemy cały czas heppy. Nie tak nie jest. I to jest normalne. Normalnym stanem jest miec zły dzien miec chandre, czuć sie żle. Mase osób tak ma. Wżzne ze dajesz rade ze sie starasz, bo to daje efetky.