Gość magdaaga Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam. Czy ktoś z was prowadzi samochód po zażyciu tych leków na nadciśnienie? Ulotki tych leków informują o ich działaniu upośledzającym sprawność psychomotoryczną, czyli mają one wpływ na zdolność prowadzenia samochodu. Zażywam obydwa i muszę przyznać, że jestem po nich lekko otumaniona. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam, Warto mierzyć często ciśnienie tętnicze i tętno i zapisywać wyniki. Uczucie *otumanienia* może wiązać się ze zbyt wysokim lub ze zbyt niskim ciśnieniem. Dlatego warto zmierzyć ciśnienie właśnie wtedy, kiedy pojawia się takie odczucie. W razie wątpliwości co do swojej sprawności za kierownicą, lepiej zrezygnować z prowadzenia samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matthew Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witam! Ja prowadzę codziennie i nie mam żadnych problemów. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi