Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy i zmęczenie przy wysiłku fizycznym

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem że od pewnego czasu pobolewa mnie głowa trudno określić jak to rodzaj bulu do tego dochodzi że przy wysiłku fizycznym gdy chwilę poczciwcze zaraz muszę siadać na ławkę i odpocząć bo czuje się tak jak bym miał się przewrócić mam takie uczucie jak bym nie mógł złapać pełnego oddechu zaczynają mnie boleć zaraz partie mięśni chodzę po tym tak osłabiony i skołowany nie mogę się potem skoncentrować i strasznie się tym denerwuje wtedy zaczynać mi dawać czadu głowa ale i zaraz przestaje i potem z powrotem gdy wrócę do domu położę się i znajdę jakieś sobie zajęcie jest dobrze ale czasami znów mam takie objawy osłabienia i bólu głowy czasami wezmę proszek przeciw bólowy i pomaga na jakiś czas nie wiem co to może być ?(dodaje że nie pale papierosów itp i i od czasu do czasu napije się jakiegoś alkoholu dużo spędzam czasu też przed komputerem ) nigdy nie miąłem takich objaw gdy chodziłem do lekarza zawsze mówili na mnie okaz zdrowia) poradźcie co tu robić co to może być a w razie czego jak z tym walczyć w piątek wybieram się do lekarza .