Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szybkie i mocne bicie serca a podłoże nerwowe

Gość Sebsonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sebsonnn

Witam od pewnego czasu mam szybkie i mocne bicie serca nie mam pojecia co to moze byc jak posiedze chwile to jak by wolniej bilo ale jak wstane i zaczne cos robic to bije mi szybko i mocno co to moze byc mam 20 lat robilem morfologie krwi i jest dobra ob tez tsh tarczycy tez robilem i wposzadku jest wiec cholesterol potas i sod tez dobre boje sie ze to moze byc cos groznego lekarze mowia ze to nerwowe ale i odsylaja mnie do domu nie wiem co robic moze wy mi pomozecie.

Kazdy zdrowy człowiek przy wstaniu np. z krzesło moze zaobserwować przyspieszona akcje serca, jezli top jest twoja jedyna bolączka to nawet bym sie tym nie przejmował. Profilaktycznie możesz udac sie do specjalisty który w najgorszym wypadku zdiagnozuje tachykardie dostaniesz jakis beta0bloker i na tym sie skonczy.

Gość Sebsonnn

Mialem tylko ekg ktore wyszlo minimalnie nierowne lekarz powiedzial ze prawie niewidoczne mam skierowanie do kardiologa ale na fundusz to zapisy sa dopiero na sierpien a zeby zrobic reszte badac to trzeba isc do kardiologa niestety nasza sluzba zdrowia jest taka a nie inna :/