ktostaki Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Mam problem otóż nawet bardzo poważny, gdyż mam 19 lat, a nie urosły mi w ogóle piersi. Jestem kompletnie płaska, dobrze że są staniki z push- up* em bo bym pewnie psychicznie nie wytrzymała. Nie jest do genetyczne, ponieważ ani moja siostra ani mama, ani nikt z rodziny tak nie ma. Mama nosi miseczkę C. Dodam jeszcze, że mam nieregularny okres. Mogę mieć za mało hormonów itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Od lekarza 1 kontaktu weź skierowanie do ginekologa-endokrynologa.On najlepiej sie toba zajmie.Trzeba zbadać poziomy hormonów płciowych we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ktostaki Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jezeli w moim miescie jest tylko ginekolog lub tylko endokrynolog to do którego mam iść? Chciałabym pójść prywatnie bo nie chce iść do rodzinnego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jeśli nie chcesz iśc do swojego rodzinnego bo się wstydzisz np.jest mężczyzną albo mu nie ufasz możesz zapisać się do innego lekarza ,lekarki ze swojej przychodni .W końcu po co masz płacić za prywatną wizytę a potem za prywatne badania i 100 procent za leki ???Jeśli jednak masz tyle kasy:) że możesz sobie na to pozwolić to idz do ginekologa .On zrobi swoje badania a w zależności od ewentualnej diagnozy skieruje dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza
ktostaki Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Aa... jezeli poszlabym prywatnie do ginekologa to bede musiala mu wytlumaczyc dlaczego chce te badania czy jezeli płace to mogę co chce? aa.. jezeli okaże się ze mam za mało hormonów to przepisze mi hormony to czy przez nie można przytyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
ktostaki Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Aaa... i we krwi hormon TSH mam prawidłowy chyba 1.33 ...bo robiłam sobie badania bo myslalam ze mam chorą tarczyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
ktostaki Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tylko miałam TSH, fT4 i fT3, T4 i T3 nie miałam badanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 To to samo ,nie powtarzaj t3 i t4 . Cytuj Odnośnik do komentarza
ktostaki Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tylko fT4 i fT3 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ula112 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jaki hormon dokładnie jest odpowiedzialny za biust wiem że są to estrogeny ale nie wiem dokładnie jakie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Izzabbella Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Najlepiej udać się do lekarza, bo może to będzie jakiś poważniejszy problem, oprócz problemu estetycznego. Może jest to też spowodowane niepoprawną pracą hormonów, warto zwrócić się do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość .... Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Mały biust to przecież nie przekleństwo. Urośnie po ciąży-spokojnie. Teraz możesz zajrzeć tu. To strona, którą powinna znać każda kobietka o małym biuście. Polecam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JesseNat Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 https://www.tuvaonline.ru/remont-v-vannoj-i-sanuzle-kratko-no-jomko-o-plitke.dhtml Плитка Ава купить в Москве по выгодным ценам с доставкой по городу Заказать Керамогранит 25893 Stromboli Glassy Blue 9.2x36.8 Испания по цене 3 856 руб. с доставкой по Санкт-Петербургу и Ленинградской области. Большой выбор напольной и настенной плитки, керамогранита и мозаики известных производителей. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi