Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mały biust a niedobór hormonów

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem otóż nawet bardzo poważny, gdyż mam 19 lat, a nie urosły mi w ogóle piersi. Jestem kompletnie płaska, dobrze że są staniki z push- up* em bo bym pewnie psychicznie nie wytrzymała. Nie jest do genetyczne, ponieważ ani moja siostra ani mama, ani nikt z rodziny tak nie ma. Mama nosi miseczkę C. Dodam jeszcze, że mam nieregularny okres. Mogę mieć za mało hormonów itp. ?

Jeśli nie chcesz iśc do swojego rodzinnego bo się wstydzisz np.jest mężczyzną albo mu nie ufasz możesz zapisać się do innego lekarza ,lekarki ze swojej przychodni .W końcu po co masz płacić za prywatną wizytę a potem za prywatne badania i 100 procent za leki ???Jeśli jednak masz tyle kasy:) że możesz sobie na to pozwolić to idz do ginekologa .On zrobi swoje badania a w zależności od ewentualnej diagnozy skieruje dalej .

https://www.tuvaonline.ru/remont-v-vannoj-i-sanuzle-kratko-no-jomko-o-plitke.dhtml

Плитка Ава купить в Москве по выгодным ценам с доставкой по городу

Заказать Керамогранит 25893 Stromboli Glassy Blue 9.2x36.8 Испания по цене 3 856 руб. с доставкой по Санкт-Петербургу и Ленинградской области. Большой выбор напольной и настенной плитки, керамогранита и мозаики известных производителей.