Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle żołądka i biegunka a nerwica żołądka

Gość Ewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Postanowiłam napisać, Państwu mój problem odnośnie żołądka. Przez około miesiąc mam cały czas bóle żołądka, są one różne.. raz lekkie raz mocniejsze, do tego jest mi niedobrze i czuje jakbym miała coś w przełyku. Czasami jest mi tak niedobrze, że mam ochotę zwymiotować lecz odbija mi się i nie mogę, ale nadal jest mi niedobrze i bóle nie ustają. Dodam że nie tracę apetytu jem tyle co zawsze, chociaż czasami gdy coś zjem znowu zaczynają się bóle. Czasami towarzyszy mi biegunka, albo jakieś rozdrażnienie..od kilku dni zaczyna boleć mnie miejsce intymne.. Na początku to ignorowałam z myślą, że jest to coś co **zaraz przejdzie** lecz po miesiącu bólów chciałabym zapytać się czy kto kol wiek z Państwa miał może taki problem jak ja. Dużo słyszałam o nerwicy żołądka i jelit czyli od stresu.. jestem uczennicą, ostatnio miałam ferie i bóle ustępowały - czasami były bardzo lekkie lub w ogóle ich nie było. Wracając do szkoły znowu się zaczęło, np. dzisiaj nad ranem, przebudziłam się i było mi bardzo niedobrze, gdyż **żyłam** tym, że o 8 rano idę do szkoły na lekcje której się po prostu boje. Z góry bardzo dziękuje za jakieś wskazówki! I pozdrawiam! :)