Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szarpiące bóle po wszczepieniu stymulatora na blok przedsionkowo komorowy

anias941

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was, przeglądałam tematy, ale nie znalazłam nic podobnego do mojego. Dziś wreszcie znalazłam forum dla ludzi ze stymulatorem. Mam stymulator od 17 lutego 2011roku. Od jakiegoś czasu mam bóle w okolicach wszczepienia, szarpiące i dosyć nie przyjemne co gorsza od dwóch dni robi mi się siniak. W dodatku od 2 tygodni mam soki ciśnienia. Stymulator miałam wszczepiany w Zabrzu i regularnie jeżdżę tam na kontrolę, cały czas jest ok. Byłam u lekarza ok. 2miesiące temu we Wrocławiu to myśleli, że mi się przesunął ale w Zabrzu po diagnozie powiedzieli, że wszystko jest ok. Co powinnam teraz zrobić? Dziś byłam u lekarza i jutro mam iść na badania krwi. Stymulator wszczepili mi bo miałam blok przedsionkowo- komorowy III stopnia. POZDRAWIAM, Was!

Witam boli czasem jak sie za łancza to wtedy jest szarpniecie ja mam juz 3 stymula i przy 2 pierwszych nie czułem jak sie zalanczała a przy tym za kazdym razem nie jest to przyjemne ale kwestia przyzwyczajenia jest to jest normalne mam go 17lat juz stymu a ja mam 29lat