Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica i depresja po wstrząśnieniu mózgu

Gość wiki128

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Rok temu miałam wstrżąsnienie mózgu od tego czasu zmagam się z ta okrutną nerwica i depresją. Obecnie zażywam anafranil 75SR 1 tabl.rano i pół wieczorem oprócz tego na noc lerivon 30mg, od kardiologa mam przepisany bisocard 2.5mg 1 tabl.rano bo jak go nie wezmę to puls mam 100 i więcej i w nocy nie zasnę. Przez pól roku wcale nie spałam-chodziłam od lekarza do lekarza nie wiedziałam co się ze mną dzieje dopiero w szpitalu ustalili mi leczenie na depresję. Kto z Was zażywał bisocard niech napisze czy jest pomocny w nerwicy serca i jaką dawkę braliście i co oprócz tego, czy zażywacie magnez bardzo proszę o odpowiedzi.

Hej Wiki.Wypowiem sie z mojego doswiadczenia jesli chodzi o Bisocard.2 lata temu skoczyło mi 2 razy cisnienie,wtedy jeszcze nie wiedzialam ze to nerwica i lekarka przepisala mi Bisocard i Amlopin......o Matko Boska co ja wtedy przeszłam z tymi lekami...myslałam ze zjade na tamten swiat.Najpierw odstawiłam Amlopin bo serce napieprzało jak durne,a po miesiacu odstawiłąm Bisocard bo nie dałam rady normalnie funkcjonowac,ciagle spałam,w kolejce ciagle słabo,serce sie potykało itp.Na mnie działał beznadziejnie.Na dzien dzisiejszy nie biore nic ,bo wiem ze to nerwica i jakos daje rade.

Hej a cierpisz na bezsenność? ja już nie daję rady. kardiolog powiedziała,że ze mnie taki delikatny typ i że na to się umiera ale to mnie po prostu wykancza. jak zażyje ten bisocard i pożniej na noc lerivon to jakoś lepiej mi sie spi to narazie chyba przy nim zostanę.

Wiesz co,mozliwe ze Ty sie po nim bedziesz dobrze czuła,wiec go zażywaj jak najbardziej.Bezsennosc przerabiałam tez oczywiscie,swoje barany juz policzyłam nie raz.Dzis jest lepiej bo wiem ze to tylko nerwica i tak naprawde nic mi sie nie dzieje.Zdarza mi sie czasami ze nie umiem zasnac ale jest juz lepiej niz kiedys.Moze Ty tez potrzebujesz troche czasu zeby sie przekonac ze na to sie nie umiera i odpusci Ci to cholerstwo.

Błagam niech ktos mi po moze.1.5 roku temu mialam wstrzasnienie mozgu. od tego czasu ciagle zażywam antydepresanty i leki nasenne. czytałam ze to moze byc zespół pourazowy i ze moze trwac pare lat.do tego caly czas odczuwam bóle ze strony serca itp.byłam 2 razy u kardiologa stwierdził ze wszystko ok miałam ekg i echo serca. czy ktoś jest lub byl w podobnej sytuacji????najgorsze jest to ze bez tabletki po prostu nie zasnę. nachodza mnie głupie mysli zeby ze soba skonczyc.błagam niech sie ktos odezwie.