pisarek2 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 wiytam i czy ktos z was mi opisze po koleji jak to sie odbywa mam operacjie w dniu 27,01,012 w cork irelandia i ci i czego nie moge ico ja moge jestem zielony prosze o podpowiedz czy juz mosze sie spisac na straty czy raczej nie czekam i blagam was co scie to pieklo przeszli o odpowiedz i pomoc w tych ciezkich dla mnie chwilach,sedecznie was prosze i dziekuje uprzejmie pozdrawiam z cork,staszek moj meil to pisarek8@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxxx Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Po kolei mniej więcej tak: rozcinają ci nogę/rękę pobierają z niej naczynia krwionośne rozinają ci klatkę piersiowa przyszywają ci te pobrane naczynia do serca obchodząc te uszkodzone drutuja ci mosteek szyja skore i juz Cytuj Odnośnik do komentarza
pisarek2 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dziekuje uprzejmie za odowiedz i pozdrawiam i jesli mozesz to kiedy oni usypiaja mozesz mi to napisac prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxxx Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 No jak to kiedy? przed samym zabiegiem. jedziesz na salę operacyjną, kładziesz się na stole i cię usypiają Cytuj Odnośnik do komentarza
sskomplikowany Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie no , wpierw golenie i lewatywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dokładna depilacja................ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxxx Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A może on nie ma włosów na klacie? nie każdy jest buszmenem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Może w pachwinach coś rośnie..:D a one też muszą być wydepilowane...o pęcinkach nie wspomnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza
bo2525 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witaj - no cóz pisze jak widze za późno alee... moze ktoś też jest z takim problemem jeszcze przed operacja. Ja jestem po, a przed operacja trzeba zwrócić uwagę aby przed badaniem tzw - koronografia sprawdzili czy kontrast potrzebny do tego badanie moze byc podany - mi nie sprawdzono i teraz mam uszkodzone nerki, w przyszłości czekają mnie dializy, a po operacji jak juz sie uda i przezyje sie to trzeba zadbać i byc upierdliwym aby zostały ustawione leki aby nie tylko pomagały ale i nie szkodziły na co innego - mi tego nie zrobili i nie moge sie doprosić by to zrobili - a tego powodu mam sporo dodatkowych kłopotów zdrowotnych no cóz moja refleksja to - OPERACJA SIE UDAŁA, PACJET PRZEŻYŁ TERAZ TO MOŻE NAWET UMRZEĆ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
bo2525 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Koronografi = koronorografia sorki za pomyłke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi