Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przygotowanie do operacji by passów

pisarek2

Rekomendowane odpowiedzi

wiytam i czy ktos z was mi opisze po koleji jak to sie odbywa mam operacjie w dniu 27,01,012 w cork irelandia i ci i czego nie moge ico ja moge jestem zielony prosze o podpowiedz czy juz mosze sie spisac na straty czy raczej nie czekam i blagam was co scie to pieklo przeszli o odpowiedz i pomoc w tych ciezkich dla mnie chwilach,sedecznie was prosze i dziekuje uprzejmie pozdrawiam z cork,staszek moj meil to pisarek8@wp.pl

Witaj - no cóz pisze jak widze za późno alee... moze ktoś też jest z takim problemem jeszcze przed operacja. Ja jestem po, a przed operacja trzeba zwrócić uwagę aby przed badaniem tzw - koronografia sprawdzili czy kontrast potrzebny do tego badanie moze byc podany - mi nie sprawdzono i teraz mam uszkodzone nerki, w przyszłości czekają mnie dializy, a po operacji jak juz sie uda i przezyje sie to trzeba zadbać i byc upierdliwym aby zostały ustawione leki aby nie tylko pomagały ale i nie szkodziły na co innego - mi tego nie zrobili i nie moge sie doprosić by to zrobili - a tego powodu mam sporo dodatkowych kłopotów zdrowotnych no cóz moja refleksja to - OPERACJA SIE UDAŁA, PACJET PRZEŻYŁ TERAZ TO MOŻE NAWET UMRZEĆ Pozdrawiam