Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie serca a napoje energetyczne

Olaaa44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pewien problem. Otóż kilka dni temu będąc w pracy wypiłam 3 energy drinki (spijam ich średnio 1-3 na dzień:( niestety), zaczęło mnie kłuć serce. Bywało już wcześniej,że odczuwałam lekkie kłucie,ale jakoś się tym nie przejmowałam. Jednak tego dnia ból był o wiele silniejszy. Kiedy przyszłam do domu położyłam się spać i wtedy się zaczęło. Poczułam silne kłucie w sercu,a nawet powiedziałabym skurcze...chciałam zawołać mamę,ponieważ nie wiedziałam co się dzieje,niestety z mojego wołania nici, ponieważ zdrętwiała mi twarz, nie umiałam nic z siebie wydusić,więc postanowiłam,że wstanę i pójdę do pokoju obok powiedzieć mamie,że coś się ze mną dzieje,ale nogi odmówiły mi posłuszeństwa. Zasnęłam chyba,bo dalej już nic nie pamiętam,wiem tylko z opowiadań,że jak mama próbowała mnie budzić, ja coś majaczyłam. Kiedy już się przebudziłam,od tamtego czasu będąc w spoczynku,czy też chodząc,ciągle czuje jak moje serce mocno bije. Co to mogło być? Czy jest możliwość,że mam arytmię serca? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

Olu, wybacz,ale rozsądku ci naprawdę brak.Czy nie możesz sobie robić do pracy np.wodę z sokiem wyciśniętym z cytryny i z łyżeczką miodu? Albo pić herbatę z dzikiej róży lub kwiatu głogu, co wyszłoby na dobre twemu sercu?Wierzyc się nie chce, że ludzie piją te chemikalia....szkoda słów.