Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności i bóle w klatce piersiowej przy nerwowym trybie życia

majorka78

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mój problem polega na tym iż,od pewnego czasu mam duszności brak powietrza,i ból po lewej stronie nad piersią,,od niedawna ból sie na sila,duzo mocniej niz wczesniej boli mnie nad piersia ból przechodzi na przedramię,reke ,i pod łopatkę,nawet boli mnie kark,,,boli cały czas ale przy oddychaniu jeszcze mocniej,,,czy to jest zwiazane z sercem czy moze z płucami prosze o pomoc.......pozdrawiam,,,,do lekarza narazie nie moge sie wybrac poniewaz od nie dawna mieszkam w niemczech i nie mam jeszcze ubezpieczenia zdrowotnego,,prosze o pomoc moze jakies zioła,tabletki .... ps..dodam iż prowadze nerwowy tryb życia,staram sie nie denerwować ale niestety samo przychodzi...

Może coś dźwigałaś,ciągnęłaś i to tylko bolą mięśnie?...Trudno powiedzieć.Jeśli mięśnie ,to pomoże przyklejenie na ramię plastra rozgrzewającego.W Polsce nazywa się kapsiplast.A co Niemcy przyklejają ,to nie wiem.A może to coś innego,kto to wie...Mięśnie między żebrami,też bolą jak sie głębiej oddycha...i coś na uspokojenie weź ,może być ziołowe.Nervosol,neospasmina itp.Ja bym polopirynę czy aspirynę wzięła.Ale gdybać ,to można...nie chciałabym ci zaszkodzić,gdy nie wiadomo ,co to jest.