Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk w plecach, niedowład nóg, pocenie się i drżenie ciała

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam irytujacy problem od prawie roku borykam sie z okropnim przypadłoscią dostaje dziwnych ataków zaczyna sie od ucisku w plecach potem dziwnie zaczyna sie nie dowład nóg dziwne poty bol pleców bola mnie tez nogi i dziwnie drzy ciało zdarza mi sie to nawet w łózku po chwili mija i wszystko jest ok czasem mam uczucie jak bym sie kołysała prosze o pomoc

A na jakiej podstawie stwierdził że to nerwica ?Miałas tomograf głowy lub kręgosłupa .badanie mięśni ,badania krwi na tężyczkę lub choroby odkleszczowe ,jakie badania były wykonane ?Jeśli żadne to idz do innego neurologa bo ten chyba nie wie co mówi .I to szybko idz .

To część badań i badanie przepływowe szyi nie ma się tu chyba za bardzo do tracenia czucia w nogach ......Wg mnie powinnaś iśc do innego lekarza i powinnaś zrobić jakieś badania obrazowe głowy i rdzenia (rezonans kręgosłupa )Dopiero po tym można się bawic w nerwicę .

Byłaś w tym roku czy przeszłym ,bo jeśli w 2011 to musi ci dać skierowanie jeśli nawet poszłabyś do neurologa na kontrolę więc łaski ci nie robi .Jesli w 2012 to powiedz mu że objawy się nasiliły i że nie wyjdziesz z gabinetu póki ci nie wypisze .A tak w ogóle to niech cię leczy jak nie chce dać .Ile ty masz lat kobieto bo odnoszę wrażenie że bronisz się przed tym lekarzem jak diabli ?Nikt tu ci nie powie na odległośc co to może być ale jedno jest pewne że to nie są błahe objawy i lekarze nie powinni tego lekceważyć .Jesli stwierdzili nerwice to co na nią przepisali ?