Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłujący ból oczu i głowy a nerwica

zawa87

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie 2 miesiace sa straszne zaczelo sie na mocnym i bardzo przyszpieszonym biciu serca, przeszedlem 3 ataki wysokiiego cisnienia,bole glowy teraz mam odczucia ze brakuje mi tchu nie moge w pelni nabrac powietrza.. moje psychika juz poprostu wysiada,mialem takie badania jak: tomograf glowy,eeg glowy,echo serca ,ekg,badnia krwi,usg jamy brzusznej.niedlugo czeka mnie holter,do tej pory wszystkie badania wskazuja ze nic mi nie jest,,,ale cisnienie w wieku 23 lat?troche dziwne. Bardzo duzo naduzyywalem marihuany , prosze o jakies propozycje co mi moze byc rzucilem papierosy maryche i alkochol juz 2 tyg ale zaczolem byc blady i ciagle chce mi sie spac, nie mam ochoty isc do pracy,potrafie lezec calymi dniami.nie prowadze siedzacego trybu zycia,nie mam nad wagi. Jesli bedzie ktos zainteresowany udzieleniem mi jakich kolwiek uwag prosze pisac bast-ski@wp.pl

Dwoch lekarzy powiedzialo ze w moim wieku ciezko jest sobie wyniszczyc tak organizm marichuana i alkohollem zebym mial nadcisnienie.od paru dni nie ujawnia sie nic ale jednak proboje sie dowiedziec od czego to moze byc, ciezko mi uwiezyc zebym tak zniszczyl organizm marycha,jeszcze jedno bardzo zle sie do tej pory odzywialem. Dziekuje z gory za jakie kolwiek sugestije..

No ja mam 24 lata tez ostro jaralem i pilem ale to chyba nie od tego tez nie moglem nabarac tchu teraz juz to troche przeszlo ale dlugi czas nie moglem a teraz czasem tylko mnie to lapie ale teraz boli mnie glowa i oczy to jest zwala.teraz tez jaram ale troche mmniej czasem moge czasem nie fajki rzucilem ale i pije bardzo zadko hujowe jest to co mamy

To jak bedziesz u neurologa na ubezpieczenie to mow mu ze zajebiscie cie glowa boli gubisz wzrok itp.bo inaczej nie bedzie ci chcial dac skierowania na tomograf bo bedzie wmawial ze nie masz powznych objawow. Troszke juz odwiedzilem lekarzy i nie bardzo sa zinteresowani takimi przypadkami jak nasze,nawet ci ktorym placimy prywatnie, pozdrawiam

Mnie boli ale tylnia czesc glowy ale bole sa spowodowane nadcisnieniem (prawdopodobnie) bo tomograf mialem robiony i nic nie wyszlo..w sumie to czeka mnie jeszcze rezonans glowy bo na nim widac nawet milimetrowe zmiany w glowie,, sprawdzales moze cisnienie kiedykolwiek??

Sory, że odświeżam temat, ale mnie oczy bolą dosłownie całe życie, nie mogę się skupić jeśli np na szybie jest jakiś brud, albo mucha siedzi na ekranie. Takie detale powodują ból praktycznie nie do wytrzymania, a jeśli próbuję z tym walczyć to jest tylko gorzej. Tak głęboko wkręciłem sobie ten ból, że nie wyobrażam sobie już życia bez niego, ale oddałbym naprawdę wiele żeby się go pozbyć ;/ a najgorsze, że cały czas wkręcam sobie nowe rzeczy przez które te oczy mnie bolą i martwię się, że kiedyś nie będę w stanie przez to normalnie funkcjonować