Gość darculanka Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, lekarz psychiatra do którego jeżdżę, rozpoznał na wyniku EKG zespół Hilmera, czy to to samo co Zespół wydłużonego QT? Lekarz ten analizuje wyniki EKG od 20 lat dlatego rozpoznał. Co to jest, czy to groźne czy nie? Proszę o odpowiedź Daria :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Byłaś u lekarz ,rozpoznał i rozumiem że przyjęłaś do wiadomości i wyszłaś z gabinetu bez wyjaśnienia co to i bez pytań ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość darculanka Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Powiedział że to nie trzeba się przejmować tym, więc nie rozwijałam tematu, może następnym razem się podpytam :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Acha ,no to podpytaj jesli się zna i tak powiedział to chyba nie musisz się przejmować :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zdumionaaa Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ania w pierwszej chwili zareagowałam tak jak Ty. Normalnie słabo mi się robi jak ludzie zadają te wszystkie pytania na forum. Przecież od tego jest lekarz żeby pytać. Rozumiem, ze lekarz nie ma 2 godzin żeby wyjaśniać wszystko dokładnie itp. zwykle nakreślają sprawę z grubsza. ja też wiele rzeczy dowiedziałam się o moich dolegliwościach z netu ale jak pada pytanie *co to jest* lub *co mi jest* to po prostu czysta dezorientacja mnie ogarnia. Języka ludzie nie macie czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość darculanka Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jeja.. jestem chorobliwie nieśmiała, co nie pozwala mi się normalnie kontaktować z ludzmi.. więc się go nie pytałam nic nie mówiłam, tylko matka, mam depre od 5 lat , pomijaj ąc chciałam sie tylko dowiedzie co to.. w spokojnhym cichym miejscu.. ale skoro to taki problem to ,przepraszam i zegnam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi