Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zespół Hilmera a Zespół Wydłużonego QT

Gość darculanka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość darculanka

Witam, lekarz psychiatra do którego jeżdżę, rozpoznał na wyniku EKG zespół Hilmera, czy to to samo co Zespół wydłużonego QT? Lekarz ten analizuje wyniki EKG od 20 lat dlatego rozpoznał. Co to jest, czy to groźne czy nie? Proszę o odpowiedź Daria :)

Gość zdumionaaa

Ania w pierwszej chwili zareagowałam tak jak Ty. Normalnie słabo mi się robi jak ludzie zadają te wszystkie pytania na forum. Przecież od tego jest lekarz żeby pytać. Rozumiem, ze lekarz nie ma 2 godzin żeby wyjaśniać wszystko dokładnie itp. zwykle nakreślają sprawę z grubsza. ja też wiele rzeczy dowiedziałam się o moich dolegliwościach z netu ale jak pada pytanie *co to jest* lub *co mi jest* to po prostu czysta dezorientacja mnie ogarnia. Języka ludzie nie macie czy co??

Gość darculanka

Jeja.. jestem chorobliwie nieśmiała, co nie pozwala mi się normalnie kontaktować z ludzmi.. więc się go nie pytałam nic nie mówiłam, tylko matka, mam depre od 5 lat , pomijaj ąc chciałam sie tylko dowiedzie co to.. w spokojnhym cichym miejscu.. ale skoro to taki problem to ,przepraszam i zegnam ;/