m2tak4r Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jezeli pojde do ginekologa i powiem mu ze mam nieregularna miesiaczke co on postanowi w tej sytuacji ??????bede musiala sie rozebrac aby pobrał mi sluz? Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mam 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jaki śluz ?????Ginekolog nie wróży z fusów i podstawą postawienie jakiejkolwiek diagnozy jest badanie ginekologiczne do którego trzeba się rozebrać ,nie ma innego wyjścia .Przez majtki nie zbada .Więc nie cuduj i idz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Izzabbella Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 To normalne, że idąc do ginekologa, zwłaszcza jeśli jest to problem nieregularnej miesiączki to trzeba będzie się rozebrać. Jeśli się krępujesz to lepiej wybrać kobietę ginekolog, zawsze jest to bardziej komfortowa sytuacja, niż u faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi