Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, stan podgorączkowy i drżenie rąk i nóg a nerwica

lukasz200

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam od października pewnien problem, pewnego dnia obudziłem się z lekkimi zawrotami głowy, i one były bardzo lekkie, do tego mam ciągłe stany podgorączkowe max 37,5. A rano gdy wstanę mam 36,6. Lekko drżą mi ręce i nogi Robiłem badania krwi OB ,CRP, ROZMAZ, POZIOM, CUKRU, i badania moczu. Boję się sam wychodzić z domu gdzieś dalej bo ciągle mam myśl że coś mi się stanie czego może być to objaw, liczę na szybką odpowiedź ??

Może masz chore zatoki?Czy te wszystkie bad., które robiłeś wyszły dobrze? Może miałaes infekcje -zapalenie ucha czy zatok i niedoleczone.Dlatego masz zawroty głowy...któż to wie...Bierz jakieś ziołowe tabl. na uspokojenie i moze idź do laryngologa...

To moze po leczeniu zatok antybiotykami weź skierowanie od laryngologa na zabiegi: naświetlania lampą solux z niebieskim filtrem.I z gołą głową nie wychodź nigdy na dwór!Zabiegi w przychodni rehabilitacyjnej.Jeśli daleki termin mają,to wykup zabiegi ,jeden kosztuje chyba z 5 -6zł.Porozmawiaj o tym z laryngologiem.

Ja Pani powiem że mi antybiotyku nie przepisywał laryngolog, tylko zwykły lekarz ;/ Pierwszy antybiotyk to Augmentin a potem ceklor 500. A można przez zatoki szybciej łapać różne przeziębienia i być lekko w dzien przymulonym. Powiem tak głowa mnie nie boli, i nie mam wcale kataru, mam ciągle zapchaną jedną dziurkę w nosie, i powiem Pani że to jest bardzo dziwne skoro te zatoki to stan zapalny to czemu po przebudzeniu mam 36,6? A za godzinę już 37,2-3, bardzo jest to dziwne prawda??