Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bezsenność i ból głowy po amfetaminie

Gość Janek87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dawałem czadu od 31.07.2014 i powiem że dawałem konkretnie bo po fakcie sprawdziłem jakie są dawki dozwolone. Drugiego 08 wstałem kawa coś chyba zjadłem ale delikatnie i wyprawa nad morze,około 18 jazda od nowa przy czym przyjmowałem płyny cały dzień woda soki cola,no ale wieczorkiem piwo i speed znowu nie mało ale nad ranem poszedłem spać po drodze jakaś kąpiel obudziłem się po 4h kawę kawa prysznic no i śniadanie może 10% normalnej porcji do tego sporo piwa w końcu konkret jedzenie noi doszedłem do siebie bez zjazdu. Niestety wczoraj postanowiłem bawić się dalej po jednym dniu odpoczynku praktycznie sam sen i dziś stwierdzam szok i juz nie zjazd a spływ. Pocenie ból głowy drgawki tętno no chińskiej 1,5 normy oddech szybki płytki brak apetytu czerwony jak burak oczu jak 5zl noi najgorsze taki ból brzucha ze zgina wpół nie daje z nim rady kompletnie ani picie ani próby jedzenia nospa no nic nie działa,późnym wieczorem zaczęły drętwieć mi noga w kolanie i hal ale to lewa strona, mam obawy ze to może być ból w mostku ale nie wiem na pewno ogólnie usunąłem na 5 min ale ból brzucha mnie obudził, czuje ze organizm jest kompletnie wyjałowiony ale jedzenie sprawia mi ból natomiast pije wodę i soki cały czas przydały by się tabletki ale mam tylko magnez kiedy się nie ruszam to jest chwile spokój ale jak przyjdzie atak na brzuch tragedia no nie do wyrobienia. Co robić kąpiel jakieś wysoko kaloryczne jedzenie woda bo na prawdę jestem juz tak zmęczony walką z bólem ze nie daje rady i do tego drętwienia no a spać nie idzie

Dodam jeszcze ze podejrzewam ze czystego białka pewno było mało i dodany jakiś syf który mnie zatruł solidnie. Jestem początkujący ale po dzisiaj kończę karierę bo to jest najgorsze co mi się przytrafiło no wszystkie objawy prócz psycho juz miałem ale nie panikuje tylko siły juz brak jak ktoś jest na forum proszę o szybką odpowiedź bo nie dam rady z wycieńczenia

Wybaczcie, że tak odkopuje, ale liczę na to, że ktoś zajrzy i mi odpisze/pomoże. : ) Mam 19 lat, amfe brałem moze 6 razy w cały moim życiu. Rok temu brałem, ale potem miałem przerwe i ostatnio spróbowałem znowu. W ciągu tygodnia wciągnęłem 2 razy, kreski raczej dla początkującego. I od ostatniego zażycia mam dokładnie to samo. Od 3 dni mam taki potworny zjazd, ale dzis juz jest w miare okej. Wszystkie dolegliwosci minęły, jedynie pozostało bicie serca. Tzn tentno/cisnienie jest jak najbardziej okej, ale często słysze bicie własnego serca. Przed spożywaniem nic takiego nie miało miejsca. Wiecie o czym mowie, prawda? Teraz jest juz duzo lepiej, bo słysze to serce tylko jak o tym myśle, a staram sie myśleć coraz mniej, ale czasami nie da się. Jedyne co mnie jeszcze boli, to to, ze nie moge za nić w świecie zasnąć. Dodam, ze moj dzień wygląda tak, ze o 4 rano idę spać normalnie, bez zadnych speedow czy kawy. Poprostu mam taki *cykl* dnia, a mianowicie idę spać późno i wstaję dość późno (około 10~14, różnie to bywa). Więc teraz po tym cały zejściu nie mogę zasnąć do 6 rano nawet i potem jakoś mi się to udaje, ale nadal tego snu jest mało, bo często przebudzam się i potem usnę może na 2h max. Dodam, że przez blisko 2 lata paliłem zielone, a w te wakacje miałem przerwę 2-3 miesiące, ale we wrześniu wróciłem znowu. Moje pytanie jest takie, kiedy to zejście minie? Jak długo będę się jeszcze męczył? Oczywiście odstawiam to wszystko na dobre, nie chce mieć z tym nic wspólnego, bo naprawdę momentami było ciężko, a raz nawet myślałem, że naprawdę umrę.

Gość Szfagier

Ja to dziennie przez pol roku po 3g solo, nie polecam naprawde zryty beret w chuj przez dluzej niz miech nie wale nie mam zamiaru sine lapy do tej pory czasem niewam w 30 stopni na dworze jakies skurwialem plamy przed oczami tez mam i w chuj nie przespanych nocy xd jak ktos chce skonczyc z tym to wypierdolcie sie na to totalnie, ja jak miesiac temu sprobowalem to na belta mi sie zbieralo a jak kiedys po 5 dniowym maratonie nie jedzenia bez picia tylko na samej frycie po 5 dni latalem, pozniej nic mnie nie ruszalo tydz pozniej na bance bylo git ale teraz jak nie tykam to zapominam sporo rzeczy. jak ktos niemoze zasnac w nocy to polecam dobra indice na noc, lolek robi swoje i to byl moj jedyny lek na bezsennosc. pozniej przed pol miesiaca moze dluzej bez brania chodzilem dopiero o 5 rano spac wiec to nie warte niczego. pozdrawiam szfa.gier

Gość Społeczna Inicjatywa Narko
W dniu 4.01.2012 o 21:18, Runi napisał:

Najlepiej zadzwonić do psychiatry z tym tematem. Przyjmij do wiadomości, że tu piszą chorzy, chorzy nie z własnej winy.

Ty kurwa kretynie zajebany, zacofany nietolerancyjny śmieciu. To, że ktoś jest uzależniony od narkotyków, to nie musi być jego wina. Gdybyś kurwo od małego w domu miał patologię, a od gówniarza na podwórku towarzystwo takie, a nie inne, to też byś się wpierdolił. Życzę Ci, żeby Twoje dzieci/wnuki wpadły w narkomanię, zobaczysz, jak to jest. "Nie z własnej winy". Jebany cham.

Gość dobry ziomek

dokładnie tak jak wyżej masz objawy zatrucia jakimś wypełniaczem albo jakiś szajs mieli a tym bardziej że po tylu kreskach jak wróciłeś to po prysznicu usnąłeś a powinieneś chodzić  dwa dni bez snu po zażyciu a nie ze idziesz spać na 4 h a potem po kilku dniach nie spisz. 

moim zdaniem dostałeś gówno co słabo działało i ze zmartwienia nie mogłeś spać ,apap melisa ewentualnie spacer melisa ziołowe na sen i dobranoc .

Gość dobry ziom
W dniu 8.11.2020 o 19:01, Gość norbi napisał:

mam pytanko czy jak 3 dni bralem fete i dzis rano o 4 skonczylem to moge sobie zajarac pomaga to?

bylo teo okolo 1.5 gieta ale bralem male kreski co jakies 2/3 godz:classic_sleep::classic_sleep::classic_sleep:

?/?

tak zadziała ale po ostrym wciąganiu może uśniesz na chwile ,ale to bez sensu 

Gość dobry ziom
W dniu 6.08.2020 o 05:10, Gość gość napisał:

witam 

wciągnąłem kreskę o 22 i zasnęłam, bo jeszcze nie zaczęła działać. obudziłem się o 04:30. wejdzie mi to jeszcze? to dobry temat, zaczyna działać później 

mam ta sama sytuacje i nie to kolego wychodzi ze tujowy temat ,weź ojeb 6 kaw i uśnij , nie da rady  a temat powinien być jak 100 kaw ,czyi dali ci apap albo nie wiem. po ziole możesz usnąć  ale nie po dobrym temacie .Po dobrym temacie na imprezie nocnej niespisz cały dzień i masz problem z uśnięciem tego dnia wiec np brałeś o 3.00 w nocy w sobotę to liczę z tym że uśniesz dopiero po pracy w poniedziałek...chyba ze sorry walisz cały tydzień i nie spisz 7 dni to wtedy wciągniesz i uśniesz.  ale aż tak się nie znam