Gość Adi93 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Co mi moze byc? Mam 18 lat,jestem bardzo nerwowy, Czeste uczucie ciepła lub goraca na twarzy i uszach,zimne rece i stopy, często czuje bicie swojego serca jak np. idę spać.to bam,bam co chwile cisnienie 151/80 puls 60-65 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adi93 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 I częste stany lękowe, także dziwne uczucie jakbym miał ponaciągane mięśnie szyji karku sprawia mi dyskomfort jeśli coś mi opina szyje np.bluzka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Podstawowe badania -morfologia ,hormony tarczycy ,cholesterol ..bez wyników możesz tylko gdybać .Nie pijesz hektolitrów kawy ,coli ,red buli ?Nie bierzesz jakiegoś świństwa na mięśnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adi93 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 ćwiczę na siłowni,nie pije,nie pale,zdrowo się odżywiam,0 jakichkolwiek odzywek,jedynie białko i witaminki jako uzupełnienie diety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mozę za duzo tego białka i nerki nie nadążają stąd to cisnienie i walące serce .Odstaw to w diabły . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adi93 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Hmm,tego białka jest naprawdę nie wiele,jem tylko ogólnie ze wszystkiego 2g/kg masy ciała,z prochu to tylko 40gr idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale może za dużo jak na ciebie i twoje nerki .Zobacz jak się kończy dieta Dukana czy tam Dunkana jak kto woli ,ludziom wysiadają nerki a tylko z pożywienia pobierają białko ...nie wiem zrób chociaż badanie ogólne moczu ,jęsli będzie ślad białka lub jakaś jego wartosc to znaczy że za dużo go jesz .To nadciśnienie z księżyca nie spadło ,może za bardzo się forsujesz .Przez internet nie da się postawić diagnozy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A no i koniecznie hormony tarczycy .A najlepiej to do doktora niech on pomyśli co to . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wzy Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Moze to obiawy kundalini Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Martuskaaaaa Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nerwica, radziłabym dobrego psychologa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ada909 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Takie objawy mogą być wynikiem stresu ale też poważnych problemów z sercem które się dopiero odzywają. Żeby mieć pewność i spokój że wszystko jest w porządku trzeba iść do kardiologa jak coś to od siebie polecam tych w Centrum Medycznym Unicardia. Jeżeli chodzi o siłownię to każdy zanim zacznie na niej ćwiczenia powinien zrobić podstawowe badań. U mojego znajomego właśnie przez siłownię wyszły problemy z sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdaa Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam, ja nie na bierząco bo z 2019, jednak takie objawy to może równie dobrze być zwykłe przemęczenie i stres przez które cierpi nasz układ krwionośny lekka niewydolność żylna czy coś takiego, należy pobudzać krążenie (herbata z imbirem, rozgrzewanie rąk) a także przyda się odpowiednia ilość snu. Aczkolwiek badania oczywiście nie zaszkodzą, ale nie muszą być konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi