Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niewyjaśnione stany przed snem

Gość Mateusz1993

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mateusz1993

Witam Nie wiem dokładnie od czego mam zacząć, ponieważ ciężko mi opisać "stany" w których się znajduje. Mam 19 lat. Od czasów dzieciństwa raz na jakiś czas pojawiały mi się bardzo dziwne "zawroty głowy" z wiekiem dorastania ustąpiły, lecz od jakiegoś roku wracają one coraz częściej. Mianowicie gdy kładę się spać i zamykam oczy czuję powolny napływ "czegoś" do mózgu"myśli" "fale" coś co za włada moim racjonalnym myśleniem i w swoim mózgu nie mogę tego powstrzymać. Staję się to coraz szybsze i bardziej się poszerza. Gdy nie zareaguje dochodzi do chwili kiedy powoli wyłącza mi się świadomość, a podświadomość nie jest w stanie nic zrobić. Gdy zaczyna mi się to dziać, jestem w pełni świadomy tego, czasem dzieje mi się to z otwartymi oczami. Staram się sam dojść do tego co to jest, i gdy zaczynam odczuwać, że wchodzi mi ten stan nie przerywam go tylko pozwalam mu się rozszerzyć do momentu kiedy już nie wytrzymuje. Jedynie co mogę zrobić aby przerwać, Jest podnieść się zapalić światło, napić się wody. Lecz gdy się podnoszę czuje jak by moje ruchy były nawet 5 razy szybsze, choć widzę ze są normalne. Oddech jak bym dyszał a wszystkie dźwięki są przyśpieszone. Nagle w jednej chwili wszystko ustępuje. Proszę o pomoc.