Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No wiesz nie wiem i nie pytam jak to było bo to prywatne sprawy ale może jeszcze coś się da skleić ????Nie mozesz przekreślać swojego życia przez nerwicę .....w życiu są różne problemy i nie zawsze jest sielanka ale jakoś razem można pchać ten wózek .Ja mam wiele kolezanek które się rozwiodły albo są w trakcie a ja trwam już na posterunku 12 lat plus 6 przed ślubem i jakoś jest .

No wiem też miałam taki okres w życiu kiedy wszystko mnie bolało dzień w dzień i nie miałam siły nawet wykrzesać z siebie uśmiechu a co dopiero normalnego zachowania ale jakoś się pozbierałam i zaczełam to diagnozować .leczyć i jakoś ruszyłam z kopyta .

Ja nie chce brać chemii (jeśli chodzi o leczenie nerwicy, depresji), czasem jeszcze mam zawroty głowy, głównie w łóżku, za dnia wychodząc czuje się niepewnie jakbym była pijana. Czy to może byc kwestia niższego ciśnienia atmosferycznego? zresztą kilka przesz święta strasznie źle się czułam. Okropny niepokój lek, nawet atak paniki mnie dopadł:(odechciało się wszystkiego

W Wigilię w nocy na jakimś programie był progrm w którym Grzegorz Miecugow rozmiawiał z panią psycholog .Kobieta już wiekowa i bardzo mądra .Obejrzałam od dechy do dechy ,był tak ciekawy .I ona powiedziała że nerwice i depresje to tylko wymysł lekarzy i farmaceutów gdzie obrót ze sprzedaży leków to niewyobrażalna machina i zysk .Żeby zmienić swoje życie i pozbyć sie lęków trzeba wziąś csię za siebie i zacząc rozwiązywać problemy które te objawy generują -jesli nie ma się pracy trzeba skupić się na jej znalezieniu itd itp .Zrobić wszystko i za każą cane żeby tą prace znależc bo tylko takie jest wyjscie z sytuacji ,nie ma innego .Jeśli mamy problemy ze zdrowiem -wyjaśnić i leczyć .Jeśli żyjemy w chorym związku -skończyć go .Inaczej nie ruszymy z kopyta i bedziemy żyć latami w takiej stagnacji .Naprawde słuchało sie jej z przyjemnością .