Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silne duszności wieczorem i rano oraz lęki przy nerwicy

Delikatna

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatjcie jestem tu nowa. Mam dusznosci najczesciej wieczorem i rano prawie w ogole nieumiem oddychac kiedys nawet myslalm ze umieram bo serce mi tak strasznie bilo ani wdechu wziasc nie umialam mam rowniez leki i problemy z zostawaniem sama w domu wydaja mi sie rozne rzeczy ze ktos za mna stoi itp od paru dni nieumiem spac przez te dusznosci nawet zasnac nie umiem a jak juz usne to sie budze niedawno nawet obudzilam sie poniewaz zdretwiala mi reka myslalam ze jej niemam nie czulam jej gdy polozylam ja na twarz przerazilam sie i rozbudzilam bo myslalam ze ktos mnie dotyka mam problemy z koncentracja ze skupieniem i mysleniem latwo sie zloszcze ale i tak najgorsze sa te dusznosci niewiem co robic gdy odwiedzilam lekarza kazal mi kupic melise ktora mi praktycznie nie pomaga pomozcie...

Hey,mialam podobne problemy i Poszlam do psychiatry Bö zwykly Lekarz mnie zbywal dziurawcem w tabletkach.Pomogly Ale nie na dlugo.Od psychiatry dostalam przepisane seroxat tabletki i biore dziennie 1 Po 20 mg - pieklo sie skonczylo:-) ulzylo mi Ale trzeba wytrwalosci Bo Po jakis 2 tyg. Sie poprawilo.pozdrawiam