Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przyspieszone bicie serca po marihuanie

Gość pepelubizielone

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wtajemniczony

WITAM:) Powiedzmy że siędzę w tym dosyć długo aby móc uznać większość odpowiedzi za niepotrzebne, bzdurne i bezmyślne. Nie powinny się tu wypowiadać osoby które tego nie doświadczyły (większość osób miewa takie stany na początku podczas palenia wiekszych ilości). Prawda jest taka że ciśnienie krwi wzrasta, narasta bicie serca, ale jest to tylko +30% normy, od czego nikt nigdy nie zginął, nawet jakbyś spalił sam wielkiego blanta z 10g palenia nie ma jak umrzeć bo głowa sama wie kiedy ma dość, a przy uzyskaniu stanu totalnego upalenia ilekolwiek byś nie spalił nie możesz dalej trzymać blanta czy czegokolwieki idziesz spać, po czym wstajesz jak zdrów ;) Nikt jeszcze nie zginął od palenia trawki!

Zdarzaly mi sie takie ataki, ale to chyba zalezy od stuffu. Potrafiel miec raz faze ze nie potrafie sie powstrzymac od smiechu a jak zle weszlo to czulem jak krew przeplywa mi przez cialo i nie moglem sie na niczym skupic oraz szybko mi bilo serce i zaczynalem wpadac w panike. Dlatego z dystansem podchodze do palenia.

Jezeli takie cos wystepuje i nie masz chorego serca wychodzi na to ze to kwestia twojej psychiki i co pisza ludzie to nie prawda z tym ze mozesz isc do piachu przez zapalenie palilem dosc duzo i dostalem podobnych boli mam kolege co tez mial podobnie to wszystko zachodzi w twojej bani i jezeli bardziej sie boisz to tym szybciej bije ci serce bo strach dodaje adrenaliny i to jest powód szybkiego bicia serca i marihuana powoduje zmiany w mozgu i to sa stany lekowe i schizy wiec pozytywne myslenie wyleczy ze wszystkiego pozdrawiam i szybkie tetno jest dlatego ze thc je podwyzsza