Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silny ból głowy a nerwica

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś mi odpisze ? Mam silne bóle głowy od miesiąca. Na samym początku tych bóli zrobiłam tomografię i wyszła ok. Badania krwi jak narazie tez dobrze. Mam uporczywe silne bóle głowy które nie pozwalają mi normalnie funkcjonować. Są rozrywające, i tak jakby naczynioruchowe.Czasami też pulsacyjne Są to bóle o różnym nasileniu zazwyczaj po prawej stronie w okolicy skroniowej nad uchem. Mam też z powodu tych bóli różne lęki że umieram i że nikt mi nie pomoże. Zastanawiam się czy takie silne objawy mogą być od nerwicy???Niewiem co mam juz robić???Staje sie męcząca dla otoczenia. Nikt już nie chce słuchac, moich skarg. Nie mogę pomału wytrzymać tych bóli. Tata powiedział że mi odbiło i że mnie zamkną na psychiatryku. Niech ktoś mi pomoże błagam co mam robić ????

Może idz do neurologa i poproś coś na rozszerzenie naczyń -Memotropil,Vicebrol ..........Wygoogluj sobie Venescin -on noby jest na żyły na nogach ale działa też na naczynia szyjne i działa na lepszy przepływ .Innym lekiem polecanym na bóle głowy napięciowe jest No-Spa-rozlużnia mięśnie (nie tylko w jamie brzusznej )Jak będzie cię bolała głowa to weż rano i wieczorem 1 tabletkę ,najlepiej NOSPA Forte .Spróbuj .Może akurat .