Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku, zawroty głowy, drętwienie i mrowienie kończyn oraz szumy w uszach

Gość jaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Zoafia,a Ty tlko chodzisz po tematach i straszysz ludzi.....ja też ma zaburzenia wzroku: migreny z aurą oraz stale mi cos lata przed oczami- kropki, plamki pojawiajace się na sekunde i wiele innych. Mrowienia całego ciała- nosa, ust, dłoni, stóp. Drętwienia rąk w nocy. Żadne neurolog nie chce mi dac skierowania na rezonans. Póki co stwierdzili tezyczkę magnezową i stą podobno te mrowienia.

Leolin TO ci napiszę Mój mąż miał zaburzenia wzroku bóle głowy drętwienia szumy w uszach i wiesz co to było Miał w głowie 6 guzów nie operacyjnych a były to guzy przerzutowe A przerzutów miał 12 rozsianych po całym organizmie I dlatego nie sądź mnie żę skaczę i straszę ludzi Jestem uczulona na niektóre sprawy nic na to nie poradzę 9 miesięcy temu odszedł a zaczęło się niewinnie od zaburzeń wzroku .Pozdrawiam

Oczywiście można założyć najgorsze. Guzy itp. Opisane objawy bardzo ładnie pasują natomiast do dużo prostszej przypadłości i nie tak groźnej - ja bym zaczął od kregosłupa szyjnego. Dobrze jest zrobić rezonans, bo na nim widać więcej. Z takim badaniem trzeba się wybrać do dobrego fizjoterapeuty i on będzie wiedział co dalej. Wiem bo sam przez to przeszedłem. 2 ortopedów odsyłało mnie z kwitkiem twierdzac że nic mi nie jest aż trafiłem na fizjoterapeutę z prawdziwego zdarzenia. Jeżeli jesteś z Warszawy to polecam Michał Zaprzała, przyjmuje w Merritum na Narbutta - mają strone w necie. Do niego można bez badań to powie czy trzeba i jakie.