emila Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam was wszystkich ja z nerwico lekowo zmagam sie od 5 miesiecy straszna choroba moje objawy to dretwienia pieczenia dusznosc omdlewanie boje sie wyjsc z domu a mam 30 lat jakby ktos chcial pogadac to moje gg *** zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Martynaaa Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mam dokladnie to samo, czuje takie pieczenie i jakby skurcz w okolicy serca i kolatanie, do tego dretwienie lewej reki i czesto towarzyszacy temu dziwny bol, nie panuje nad atakami, zaczynaja sie nie raz bez konkretnego powodu...u mnie trwa to 4 miesiace i naprawde mam tego dosyc...oczywiscie na badaniu krwi i EKG wyszlo wszystko idealnie, sadzilam ze po tym sie uspokoje ale nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja też mam to samo... to ta głupia nerwica lękowa, moje objawy są straszne: duszności bezsennośc[ kiedy mam zle mysli ] dziwne fobie [np, kaszlenie, plucie w sciane, zeby odgarnac zle mysli o.O] bole glowy, brzucha, serca i kregoslupa wmawianie sobie chorób drętwienie pocenie sie nadmierne kiedy sie zdenerwuje kiedy mam napady lęku poco sie, dusze i mocno trzęse czasami chce mi się płakać nie jestem świadoma niczego, to jest straszne Ja chce sie z tego wyleczyć! mam już postanowienie na nowy rok ! :D powodzenia wszystkim i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 I mam dopiero 15 lat, a walcze z tym z 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
agas27 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Was serdecznie. U mnie jakiś miesiąc temu lekarz powiedział że mam nerwicę lękową. A zaczęło się nagle. Po porostu wczuwałam się w czyjąś sytuacje i to wystarczyło że zaczęłam dostawa takich lęków że jak pomyślę :( Pierw bolała mnie pod pachą to stwierdziłam że to rak piersi. Potem bolały mnie stawy to oczywiście stwierdziłam że to rak kości teraz jestem przy białaczce. Wierzcie mi to jest straszne a gdy pomyślę o badaniu krwi to bez komentarza. Ludzie to jest choroba którą trzeba leczyc. Ja juz zaczęłam i aby do przodu tylko najgorsze w tym jest to że dopisuję sobie różne choroby - katastrofa Pozdrawiam WAS wszystkich serdeczne. Aja mam 29 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam was wszystkich mam nerwice od 5 miesiecy straszne objawy kilatanie serca dusznosc agrofabia nie wychodze zdomu sama bo strach ze zemdleje odezwijcie sie na moje gg 40032041 Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 To jest muj nowu numer gg *** Cytuj Odnośnik do komentarza
agas27 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam emila to mój nr gg *** Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Hej niedlugo sylwester mam wyjsc zdomu ale chyba dam rade mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Szczesliwego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
agas27 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Hej. Dasz radę. Po prostu nie wmawiaj sobie rzeczy których nie ma. Ja dziś w nocy obudziłam się z takimi lękami że już miałam brać tabletki ale powiedziałam sobie że dam radę i zaczęłam myśleć o zabawnych rzeczach i mi przeszło. Zasnęłam bez problemu. Dużo mi daje rozmowa z lekarzem. Przy tej chorobie tak po prostu jest i to jest ten -------- ( minus ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Hej agus odezwij sie na gg pisalam do ciebie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Masakra ta nerwica nie da sie zyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotr1989 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam ja mam dokladnie to samo.Zaczelo sie jakies 5 mies temu.Dopadla mnie silna dusznosc,nogi jak z waty,uczucie mdlenia robilem sie blady jak sciana.Az wkoncu pogotowie mnie zabralo wytlumaczylem im o co chodzi,ale na mnie patrzeli jak na wariata.Jesli ktos chce pogadac zapraszam na gg 4129701 Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Emilcia dasz rade!:) Ale dzisiaj sie źle czułam ;/drętwienie, brak czucia i ból głowy... i te myśli, że coś mi się stanie ;/ ! HEELP ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ta nerwica wykancza ludzi co to za choroba paskudna POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza
agas27 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 HEJ Emila i cam słychać bo ja znowu z lękami koszmar. A Ty jak ? Przepraszam za gg siadł mi drugi komp i pszę na innym Odezwij się pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Hej teraz niemoge powietrza zlapac dusznosci mam niewiem gdzie juz sie udac moze jakies badania jeszcze powinnam zrobic a lęki jak były tak są ze zemdleje ze strace oddech itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Todusia Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hej Emila widze ,ze masz podobne objawy jak ja mi od poł roku to dokucza lekarze mowia nerwica nerwica ,ale porobiłam badania zeby nie ominąc czegos wyszło wysokie tsh ,ale zmian w tarczycy nie ma wiec dusznosci nie od niej ale na tle nerwowym trafiałam juz na ostry dyzur kilka razy.... od tyg jest gorzej jutro ide do lekarza poprosez o badania konkretne płuc ,bo tego jezszcenie miałam ,a wole miec pewność powiedz prosze kiedy masz dusznosci ile razy w ciagu dnia ,czy ciodziennie? ja ostatnio boje sie bo mam je juz prawie co godzine ...;( nikt nie potrafi mi pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hej mam to gdzies od 5 miesiecy ja juz nie robie badan bo to niema sensu zawsze slysze to samo wes sie wgarsc ale jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość juulia Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam emila dziś czytałam twoje wpisy i doskonale rozumiem twoją frustrację .mam 34 l. oo 21r życia mam nerwicę jest to okropne choróbsko które stopniowo dorzuca nam nowe dolegliwości .u mnie zaczęło się od kłucia w okolicy serca,duszności guli w gardle przyszły lęki ,w nocy nie spałam serce biło jak oszalałe non stop strach i lęk że umrę.dosłam nawet tak wys.cisnienia że wylądowałam w szpitalu.miałam tak dosyć że chciałam umrzeć,miałam 21 l powinnam cieszyć się życiem tymczasem wszystko kręciło się wokół nerwicy.miałam wszystkie wyniki ok.a czułam się okropnie leki trochę pomogły[propranolol] ,po ok.3l nerwica trochę odpuściła ale rok temu wszystko wróciło z nowymi objawami[bóle głowy;omdlenia;pieczenie uciski klatki;drętwienie dłoni;szybkie męczenie;szybki puls w spoczynku itp]mam dość ja już raczej się nie wyleczę ale tobie życzę dużo wytrwałości w walce z nerwicą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Hej Emila!Miałam podobnie,ale teraz problem z oddychaniem zniknął.Został lęk przed wychodzeniem z domu.Tez tak masz ? A i napisałam na gg bo podałas wcześniej,jak bedziesz chciała to odpisz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam was dziewczyny wrociłam z sanatorium i jest troszke lepiej sama wychodze już z domu teraz czekam na rezonans głowy boje sie sm piekna pogoda czas isc na spacer pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość juulia Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Cześć Emila więc byłaś w sanatorium, napisz mi jakie są podstawy i podejrzenia że będziesz miała badanie na sm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
emila Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Cześc na sm mi wyszło z rezonansu głowy zmiany demielizacyjne teraz musze badanie powtórzyć czy zmiany sie nie powiekszają za dwa tygodnie mam rezonans Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi