Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Spotkanie integracyjne w Warszawie dla osób z wrodzonymi wadami serca

Gość Ewa30zToF

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ewa30zToF

Osoby dorosłe z wrodzonymi wadami serca zapraszam w imieniu koleżanki ze stolicy na spotkanie 28.12.2011 o godzinie 18.00 pod bramą Główną Uniwersytetu Warszawskiego. Jeśli ktoś miałby ochotę do nas dołączyć to serdecznie zapraszamy :-). Chętnych bardzo prosiłabym o informację pod numerem telefonu: 783 50 50 12. Jeżeli jednak pojawicie się tak po prostu we środę pod bramą Główną Uniwersytetu to też nie ma problemu :-).

Gość Ewa30zToF

Chodzi o miejsce, do którego łatwiej dotrzeć. Potem grupa uda się do jakiegoś lokalu :-) Więcej informacji o nas, Guchach, na forum Fundacji Serce Dziecka w wątku o dorosłych. Tam tez można poznac inne Guche, by wymienić doświadczenia, uzyskać adresy ośrodków kardiologicznych i kardiochirurgicznych, dowiedzieć się, jakie świadczenia nam przysługują, jak się o nie starać, wspierać się nawzajem.

*poznać się * -- czyli naruszyć pierwsze prawo internetu -- anonimowość . Nie mam z tym problemu , dostrzegłem w tym sens , mianowicie potwierdzenie swojej tożsamości (nienawidzę pajaców , piszących na forach z pod wielu nicków ). będę na 50 % , to bardzo duże prawdopodobieństwo jak na mnie . Do rozpatrzenia propozycja : może zmienimy miejsce spotkania na pod rotundą , to bardziej uniwersalne , jak nie to pod UW . hej .