Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Moje serce ma 50 lat a ja 17

Gość Adam94949494

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adam94949494

Jestem zdenerwowany, obliczyłem to i mi to sprawdzali jest to prawda i chciałbym zapytać czy idzie zmniejszyć wiek serca, logicznie wiem, że nie idzie wieku zmniejszyć, ale chce wiedzieć. Zależy mi, chciuałbym by moje serce miało 17 lat. K**** m**!!! Sorry, ale zdenerwowany jestem.

Gość Adam94949494

Nie jem zdrowo, nie uczęszczam na żaden i mam problemy z sercem mimo zajebistych efektów na ekg. Mam duszności, kłucia jeśli chcecie wiedzieć, lecz nie o chorobę tu chodzi tylko o to co napisałem w pierwszym poście. Odpiszcie, kobiety. :-)

A no ważne bo większej bzdury nie słyszałam .....jak można za pomocą testu zbadać wiek serca ????Nawet Religa do kupy z Housem nie są w stanie okreslić wieku serca chyba że na sekcji zwłok ...nie wierz w takie głupoty i ciesz się zyciem .

Masz tyle lat ile masz i twoje serce ma tyle samo .Wątpię żebyś w tym wieku miał jakieś problemy wynikające z tego że nie uprawiasz sportu i żle sie odżywiasz .Możesz teraz tylko zadbać o siebie czyli dieta ,sport ,unikanie używek itd .A twoje serce będzie miało tyle lat ile ma .Najwyżej bedzie zdrowe .

Nie wiem jakie ty programy oglądasz .....i nie wiem jak ci tłumaczyć to że w wieku 17 lat nie możesz mieć serca 50 latka .......Uwierzyłeś w jakiś test i teraz masz jazdy ......... Witaj biedna -bogata :)remont zawieszony na czas świąt :(jeszcze podłoga została i kawałek ściany do położenia w łazience więc bajzel w domu na całego bo jeszcze w kuchni chce kafelki na podłodze położyć więc nie opłaca mi się sprzątać ,święta będą na kupie gruzu:)ale to nic ważne żeby były spokojne i zdrowe .Chociaz szykowania i wydatków a to tylko weekend w tym roku a sama idea świąt jakby zapomniana .....może zacznę coś sprzątać po trochu w szafkach żeby pózniej nie wszystko na raz bo z moim kręgosłupem to szkoda gadać jak sie przeforsuje .....a no i zgwałciłam męzą żeby pralkę chociaż na styk podłączył bo prania jak stąd do Ameryki .

Gość biedna oj biedna

Hehe no to masz wesoło, ja to właściwie porządki porobiłam, nawet poromansowałam (wirtualnie)ale na tym trzeba skończyć! zawroty głowy jednak dalej sa, Wtedy mi sie wydawalo bo byly lżejsze no i raczej sa one związane z prawa strona mojej szyi bo gdy w łóżku obracam sie na prawo to wtedy glownie mam zawroty, no i jak sie klade i jak wstaje. teraz mam dziwne odczucia za dnia gdy chodzę, tak jakbym lekko pijana była. Masakra , mam dosyc, lepiej byloby gdybym kurcze się stąd zawineła. jednego pasozyta mniej:( I jak tu chłopa znależć kiedy samemu jest sie wrakiem człowieka

Ach .No już tak jest że zawsze jakiś mol musi człowieka gryżć .Jak jest dobrze w jednej dziedzinie to się pieprzy w trzech innych i tak w kółko ....Ja już wróciłam z pracy i muszę chociaz uprzątnąć największy bajzel żeby jakoś te święta spedzić ..i jeszcze gotowanie mi zostało kapusty z grochem i sałatkę muszę upierniczyć :).Pisałaś że jesteś z woj .śląskiego .Jesli to nie tajemnica to czy jesteś katoliczką ,bo na śląsku jest wielu ewangelików :)?????

Człowieku czy do ciebie nie dociera to że jest niemozliwym żeby serce miało wiecej lat niż ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeśli zrobiłes jakiś durny test to niech to będzie przestrogą dla innych że to tylko naciąganie kasy .I pomyśl jeśli możliwe było by odmłodzenie serca wszyscu żyliby po 450 lat!!!!!!!!!!