Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele osób ma nerwice, ale nie wiemy jak z nią walczyć. Życie staje sie szare, jest nam trudno. Chce ją zniszczyć, ale nie wiem jak? Człowiek sie w sobie zamyka i nie wie jak żyć. Przypisuje sobie wszystkie choroby świata... a tak naprawde to jego psychika jest tak nastawiona... ja mam dopiero 15 lat i nerwice lękową od półtora roku. Nic złego się nie dzieje, mam normalną rodzinę, jestem zdrową, wysportowaną osobą. Zaczęłam oglądać różne programy o chorobach, martwie się ciągle o wszystkich, nasłuchałam się w życiu różnych rzeczy o zdrowiu i to wszystko mnie przerosło. Teraz nie moge zasnąć w nocy, bo o wszystkim myśle, mam kołatania serca, budze sie w nocy jakbym nie oddychała, źle mi się oddycha i ciągle wydaje mi się, że zaraz coś się stanie złego o.O przestałam myśleć pozytywnie i w dodatku pojawiły sie tiki nerwicowe typu kaszel ;( Pomóżcie mi, bo jestem za młoda aby MIEĆ TE GŁUPIE LĘKI!

Kochana nie bierz leków uspakajających na własną rękę bo to nic nie da. Ja tak robiłam. Oczywiście czułam się po nich lepiej ale to nie o to chodzi. Wierz mi. Jakiś miesiąc temu poszłam do neurologa i mu o wszystkim opowiedziałam nawet o tym że brałam tabletki ziołowe na własną rękę. powiem ci że kupowałam je w różnych aptekach żeby nikt się ze mnie nie śmiał. Lekarz przepisał mi mozarin które zaczynają działać po 2-3 tygodniach oraz cloraxen takie na uspokojenie i powiem ci że mijają 4 tygodnie i zaczynam żyć. Ale dopisują sobie różne choroby. Od raka piersi przez kości do białaczki. To jest może śmieszne ale ja tak mam i co walczę z tym. A o wynikach nawet teraz nie ma mowy bo się bardzo bardzo boję może jak mi trochę przejdzie to wtedy zrobię. Także głowa do góry i idz do lekarza bo zwariujesz Pozdrawiam