supersmile Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wiele osób ma nerwice, ale nie wiemy jak z nią walczyć. Życie staje sie szare, jest nam trudno. Chce ją zniszczyć, ale nie wiem jak? Człowiek sie w sobie zamyka i nie wie jak żyć. Przypisuje sobie wszystkie choroby świata... a tak naprawde to jego psychika jest tak nastawiona... ja mam dopiero 15 lat i nerwice lękową od półtora roku. Nic złego się nie dzieje, mam normalną rodzinę, jestem zdrową, wysportowaną osobą. Zaczęłam oglądać różne programy o chorobach, martwie się ciągle o wszystkich, nasłuchałam się w życiu różnych rzeczy o zdrowiu i to wszystko mnie przerosło. Teraz nie moge zasnąć w nocy, bo o wszystkim myśle, mam kołatania serca, budze sie w nocy jakbym nie oddychała, źle mi się oddycha i ciągle wydaje mi się, że zaraz coś się stanie złego o.O przestałam myśleć pozytywnie i w dodatku pojawiły sie tiki nerwicowe typu kaszel ;( Pomóżcie mi, bo jestem za młoda aby MIEĆ TE GŁUPIE LĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Misiu, kup sobie ziołowe tabletki na uspokojenie i stale używaj.Po 2 -3tyg. z pewnością poczujesz się lepiej Do tego 1opakowanie magnezu z witaminą B6..Po co masz się męczyć,. Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Właśnie to miałam zamiar zrobić :) Dziękuję i pozdrawiam ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza
k0k0rydza Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Może spróbujesz ZA DARMO metody tappingu, którą ja i parę innych osób z mojego otoczenia już wypróbowały? np. tutaj: http://www.eft.net.pl/custom/files/Wprowadzenie_do_EFT_pdf.pdf znalazłam też dość dobrą informację na youtubie: http://www.youtube.com/watch?v=4EAKXfilreU Cytuj Odnośnik do komentarza
k0k0rydza Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jeśli zechcesz, żebym Ci pomogła, wytłumaczyła, to pisz tutaj lub na maila Cytuj Odnośnik do komentarza
agas27 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kochana nie bierz leków uspakajających na własną rękę bo to nic nie da. Ja tak robiłam. Oczywiście czułam się po nich lepiej ale to nie o to chodzi. Wierz mi. Jakiś miesiąc temu poszłam do neurologa i mu o wszystkim opowiedziałam nawet o tym że brałam tabletki ziołowe na własną rękę. powiem ci że kupowałam je w różnych aptekach żeby nikt się ze mnie nie śmiał. Lekarz przepisał mi mozarin które zaczynają działać po 2-3 tygodniach oraz cloraxen takie na uspokojenie i powiem ci że mijają 4 tygodnie i zaczynam żyć. Ale dopisują sobie różne choroby. Od raka piersi przez kości do białaczki. To jest może śmieszne ale ja tak mam i co walczę z tym. A o wynikach nawet teraz nie ma mowy bo się bardzo bardzo boję może jak mi trochę przejdzie to wtedy zrobię. Także głowa do góry i idz do lekarza bo zwariujesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja wiem, ale uważam, że dam sobie radę :) Też sobie przypisuje różne choroby. Wiem, że mój umysł jest silniejszy ode mnie, ale ja nie dam mu tak ! Wiem, że uda mi sie z tego wyjść :) Pozdrawiam ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza
agas27 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No to powodzenia :) Ja nadal biorę leki i raz jest lepiej a raz gorzej :( Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja zaczynam od podstaw :) lecze sama siebie od różnych nawyków lękowych itp. potem powoli inne rzeczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stella24 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mam pytanko czy ktoś z was brał mirtor i przytyl od niego Cytuj Odnośnik do komentarza
supersmile Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o mnie to mi już przeszło :) Czasem się coś pojawia ale te lęki *wyrzucam do śmieci* :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi