Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwicę serca w młodym wieku

Gość Kardiolof

Rekomendowane odpowiedzi

Gość biedna oj biedna

Kardiolof a probowales validol? mi pomagal przy waleniu serducha a takze persen na serio nie otumania i działa super. Przy kalmsach rozniocy nie odczuwałam. O ile dorbze pamietam do validol nie mozna łączyc z innymi uspokajaczami. mam nadzieje Ania , że przeszly na dobre czy może to tylko chwilka przerwy

Gość Kardiolof

Najgorsze są te ataki pulsu masakra jak mnie tylko coś lekko ukłuje koło serca lub zapiecze zaraz sprawdzam sobie puls czy wszystko ok doszedłem do takiej perfekcji że wyczuje tylko 3 uderzenia serca i mniej więcej wiem jaki mam puls ;( Nieraz mam np 100 i już jestem poddenerwowany sprawdzam jeszcze raz i już jest 120 i panika a później tylko gorzej

Gość biedna oj biedna

Kardiolof kup sobie najwyzej melise , zaparzaj codziennie, to ci nie zaszkodzi. Od razu nie zadziała. ja pije od stycznia. Może te ziolka co Ania pisze bo maja chyba tam wiecej tych uspokajających składników. To Ci na bank nie zaszkodzi a po jakims czasie jak mi pomoze.

Gość Kardiolof

Na stałe tez nie mam wysokiego pulsu np teraz mam 72. Sam nie wiem od czego to zależy nieraz chodzenie po schodach podnosi mi do 115 a nie raz te same czynnośći wykonuje a puls w granicy 80. Często gdy kłade się spać puls spada nawet do 55

Gość Kardiolof

Dodam jeszcze że jestem pracownikiem umysłowym i w pracy czuje się w miarę przyzwoicie, zauważyłem że duży wpływ w ostatnim czasie ma na mnie pogoda jak gwałtownie zmiania się pogoda i ciśninie atmosferyczne to gorzej sie czuje i mam więce skurzy dodatkowych oraz przyśpieszony puls;(

Dla nerwicowców takie pogody są okropne ......już chyba lepiej jakby spadł śnieg albo minus 20 wtedy się człek lepiej czuje .Labofarm nie otumania tylko uspokaja ,sama dzisiaj kupiłam i wziełam :)bo mnie ten remont wykańcza już za długo i mnie denerwuje ,spędze święta na kupie gruzu .....a do tego mam młyn w pracy więc zaraz też wezmę bo sama dostanę jakiejś nerwicy :)Ale trzeba ziółka brać regularnie .Kardiolof nie mierz pulsu jak się tak nakręcasz !!

No nieeeeeee....zaraz cię uduszę !!!Dostanieswz pracę i przeżyjesz rozmowę !!!! Ja mam pracę gdzie nikt nie stoi mi nad głową i też niedobrze......ha ha .Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .Ale też ci polecam ten Labofarm ,naprawdę jest skuteczny .A przy tym niedrogi bo 90 tabl.kosztuje 12 zł .Dawka na dzień to chyba 6 tabletek ,smierdzą niemiłosiernie bo nie maja polewki ale są ok .Tez uspokajają serce .Ja też mam skurcze dodatkowe szczególnie jak się czymś martwię a to mój konik niestety .

Gość biedna oj biedna

No właśnie tych skurczy boje sie strasznie (i tego strachu przed strachem), mimo iz się do nich powoli przyzwyczajam i wiem , że mi sie nic nie stanie ale jednak strach gdzies tam jest. Podczas tych skurczy jest okropny dyskomfort. Po jedyncze przezyje ale to co mam w stresie to makabra. Kilka kilkanascie minut nawet trwa taki ciag szarpania brrrrrr Ania ja byłam nie raz na rozmowie, jakam sie , wypowiedzieć sie nie potrafie bo stres mnie mocno paralizuje. Ktro zatrudni takiego paralityka? hehe

To mała dawka ....i za krótko ....magnez nie podnosi cisnienia i nie kumuluje się bo nadmiar jest wydalany .Kiedyś czytałam że 15 min dużego stresu masakrycznie wywala z krwi magnez .Ja zawsze polecam Chelamag B6 on ma 555mg .I 1 tabl dziennie ,jest bardzo dobrze wchłaniany dzięki B6 i dzięki temu ze jest chelatowany .Może dlatego cie tak szarpie jak się zdenerwujesz ?