barbarka Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Proszę o odpowiedź osoby ,które brały clexsanę ,jak długo można brać te zastrzyki. Ja na co dzień biorę warfin z acardem ,ale mam duży problem z ustaleniem dawki leku i bywa że trzy razy w tygodniu muszę badać wskaźnik obecnie zażywam antybiotyk i jestem przed usunięciem zęba i będę musiała przejść na cleksanę Cytuj Odnośnik do komentarza
avocado Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Z tego co wiem clexane biorą nawet kobiety w ciąży i po niej więc zapewne można go brać nawet kilka miesięcy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Moża brać bardzo długo . Cytuj Odnośnik do komentarza
jarek1983 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czym sie martwisz zaczynasz brać odstawiasz warfin uzyskujesz inr około 1.5 możesz rwać zęba później zaczynasz brać warfin i jednocześnie bierzesz zastrzyki i troche będziesz je brać bo inr nie łatwo podnieść. Ja 5 dni przed zabiegiem wym. elektrody odstawiłem warfin i po zabiegu zaczeli mi znowu dawać w szpitalu to jeszcze w domu sie 2 tygodnie kułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piszczal Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja biorę od sierpnia codziennie, nie odczuwam nic negatywnego, przyzwyczailem się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi