Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, mdłości i miękkie nogi a nerwica

Gość MAGUSIA78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość magusia78

Hej Ania piszez nowu bo musialam kolejny raz zwolnic sie z pracy oszolomeinie i mdłości doprowadzaja mnie do szału i ciagle uczucie słąbosci normalnie masakra Afobma biore :( czy to moze byc ood jakiś napięc mieśnowych w szyji?? czy moze byc jeszcze jakas przyczyna moich dolegliwosci ??

Gość magusia78

Zanaczam ze w domu również zle sie czuje i z objawamy obrykam sie całą dobe jak sie kłąde lub wstaje lub przekrecam głwe to czuje to okropne oszolomienie , nie zawroty tylko takie dziwne uczucie w głowie jezu co mi jest !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biedna oj biedna

Ania05 byłam dzis u lekarza z tymi zawrotami. przepisala mi dwa leki. Jeden wykupie drugiego już nie bo za duzo skutkow ubocznych,z a duzo niewiadomych wiec go nie będę brała. Poza tym dostałam skierowanie na rtg odcinka szyjnego. Tez nie bardzo chcę iśc ponieważ w tym roku juz miałam 6 razy rtg robione, 2 zdjęcia na piersiowy i 4 na krzyżowo lędźwiowy. Boje się , że to SM:( jestem przerażona. No i dostałam skierowanie do neurologa! pewnie podejrzewa SM

Witam Od 4 tygodni miewam zawroty głowy a jak się nachodzę (wyjście do supermarketu po zakupy) to już wlekę nogami. Miałam robione MRI i EEG lecz nie wykazało nieprawidłowości a czy wam udało się zdiagnozować podłoże choroby?

Witam mam to samo wiele badan pobyty w szpitalu jedynie co mi wykazaly badania to calkowite zniesienie lordozy szyjnej ale lekarz stwierdzil ze to nie ma nic do zarotow glowy szumow w uszach i mdlosci. Dzis bylam neurologa podejrzewa nerwice nie wiem czy to dobrze czy zle moze jestem troche nerwowa ale zeby nerwica?! Nie wiem co o tym myslec......