Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Grzegorz sko

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzegorz sko

Witam mam taki problem mianowicie od 2 lat choruje na serce (*bradykardia i mała fizjologiczna niedomykalność zastawki) jakieś 1,5 miesiąca temu dostałem złego samopoczucia wg lekarza była to zapaść od tego czasu pogarsza się moje samopoczucie, na początku silne osłabienie szczególnie jak próbowałem się położyć dziwna fala rozlewająca się od lewej strony mojego brzucha coś jak by nagle oblewała mnie fala zimna jest ona niezwykle szybko przebiegająca i niekomfortowa, na początku pomagał ucisk tej strony brzucha , , potem ucisk nie pomagał zaczął pomagać ciepły okład z termoforu przyłożony do lewej dolnej strony pleców teraz i to zaczyna powoli przestawać doszły do tego to że kłuje mnie pod lewą łopatką i z dnia na dzień słabnę oprócz powyższych objawów doszło napady nadciśnienia bywały w przeszłości ale rzadko i nie tak silne i trudności w oddychaniu wszystkie nasilają się w pozycji leżącej jak siedzę wszytko jest mniej intensywne nie proszę o szczegółową diagnozę tylko o pomoc do kogo mam się udać jakiego lekarza jeśli jest tu jakiś lekarz to mogę podesłać wyniki badań obecnych ekg krew itp