Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Palenie marihuany przy przeroście lewej komory serca

Gość bolsik

Rekomendowane odpowiedzi

Zdrowa naprawde widzę że masz bardzo duży problem alergiczny na moją osobę ......ale w tym temacie nie chodzi o mnie ani o palenie papierosów .Ale jeszcze raz napiszę dla jasności -nigdy nie napisałam ze papierosy nie szkodzą ,napisałam jedynie że ludzie którzy nie palą też chorują na raka płuc ,znam 2 osobiście takie przypadki ludzie ci już nie zyją .Papierosy szkodzą ,robią spustoszenie w organizmie ale ja pale bo LUBIĘ i jestem już dorosła na szczęście .Ostatnio miałaś jakies konflikt na ....hm ...bliskim ci wątku więc nie zaczepiaj bo potem powiesz że pielęgniarka ania jest konfliktowa .

Widzę ,że i to forum nie jest wolne od prywatnych animozji pomiędzy userami . Relax people tak jest wszędzie , i to poniekąd naturalne . Prawdopodobnie wynika to z ludzkiej psychiki . *** *** ciekawostka - czy wiecie ,że naukowcy zgodnie twierdzą ,że długie misje w kosmosie są nie możliwe , właśnie przez konfliktowość ludzkiej psychiki . po paru miesiącach przebywania ze sobą załoga po prostu się powyrzyna na wzajem , mimo ,że była pierwotnie złożona z ludzi łagodnych jak baranki . Co ciekawe w takich kłótniach zaczyna się od banalnych rzeczy , które rosną z czasem jak kula śniegowa . Różnica taka ,że z forum internetowego można wyjść a ze statku kosmicznego nie .

Ania, za dużo przebywasz i czytasz to forum , nie miałam żadnego konfliktu , chyba ,że uważasz różnicę zdań za konflikt ! ! ! ! ! ! Oczywiście , jesteś dorosła i na dodatek pielęgniarka co nie jedno widziała - TO PAL TE PAPIEROSY ale nie wypowiadaj się na temat szkodliwości czy nie szkodliwości palenia papierosów bo stwierdzenie , że ci co nie palą też umierają jest poniżej pasa. Ja nie mam żadnej alergii na NIKOGO a tym bardziej na Ciebie , bo nie mam powodu aby ją mieć a swoje zdanie wyrażam nie tylko w stosunku do Twojej osoby. Racze to Ty masz problem w stosunku do mnie................. Sskomplikowany, , ja naprawdę nie mam żadnych animozji , ale mam prawo mieć swoje zdanie i je bronić tak jak z resztą każdy inny uczestnik tego forum. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

No właśnie ja tez mam swoje zdanie .i własnie dlatego że znałam osobiście 2 palących którzy mieli raka i dwóch niepalących którzy też mieli raka płuc ,czyli 50 na 50 mam prawo to napisać i wyciągnąć z tego wnioski .Bo na powstanie raka płuc mają też inne czynniki wpływ nawet takie jak czeste zapalenia w obrębie układu oddechowego o zanieczyszczeniu powietrza to już nawet nie mówię .A alergia to dlatego mi przyszła do głowy zę w zadawnionym konflikcie na wątku nerwicowym w sprawie użytkownika kielce ludzie wypisywali takie cuda i tak się chlali ,to nie pamiętam żebyś tam pisała o swoim oburzeniu w stosunku do nich ....Byłaś pierwsza kilka mies.temu doczepiając się do moich wypowiedzi na temat też palenia marychy i brania leków nasercowych więc odbieram to jako ataki na moją osobę .Ja nie wchodzę na wątki nerwicowe i nie komentuje twoich wypowiedzi a też mogę się z nimi nie zgadzać .Więc bardzo proszę o nie czepianie sie moich wypowiedzi ,każdy ma prawo napisac swoje zdanie i nie po to chyba wchodzimy na forum żeby pouczać i potępiać tylko żeby pomóc .Wbrew twoim przypuszczeniom nie spędzam tu duzo czasu i nie czytuję rzeczy które mnie nie interesują lub działaja mi na nerwy .

Za bardzo nie rozumiem tego Twojego ostatniego postu , a pewne sprawy jak co jest najczęstszą przyczyną raka płuc nie będę komentować bo to można sobie na ten temat poczytać w internecie! ! ! ! Nie rozumiem co ja mam wspólnego z użytkownikiem kielce i dlaczego ja miałabym *zabierać głos w tej sprawie* , to nie mnie dotyczyło. Ależ komentuj moje posty też , ja się nie oburzam odmiennym zdaniem i lubię znać poglądy innych ludzi.Jak zauważyłaś ja komentuje Twoje posty , które ja uważam za kontrowersyjne i mam do tego prawo, przeanalizuj sobie ile postów napisałaś a ile ja skomentowałam , w stosunku do tego co napisałaś chyba nie za wiele. Twoje posty mnie też interesują a jak moje działają Ci na nerwy to po prostu ich nie czytaj.....................szkoda zdrowia.