m2tak4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mam ciemne plamy na reku tylko ze idą one wzdłuż żył wyglada to jakby reka byla brudna albo tak jakby opalenizna schodziła... z dnia na dzien to się przedłuża...... co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie wiem czy twoje pytanie jest poważne .Jeśli tak to nie mam zielonego pojęcia co to jest ,jedyne to co przychodzi mi do głowy skoro piszesz żę biegnie z przebiegiem żyły i z dnia na dzień jest dłuższe to zakażenie .Jesli robisz sobie jaja -to trzeba się myć codziennie . Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie no powaznie. zresztą miałam tam ranę... gdzie mam sie z tym udac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cyferek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Byłaś u lekarza ?? Twoje pytanie było trochę nie na miejscu,wiadomo że jak najprędzej musisz z tym biec do lekarza lub na pogotowie,jeżeli jest podejrzenie zakażenia to nie ma z tym żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Prowokator Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jeżeli to co pisałaś jest nadal aktualne to uważam,że nie powinnaś takiego czegoś bagatelizować! Poczytaj trochę o tych objawach w internecie lub poszukaj tutaj : http://speczona.org./ Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zauważyłam, że na drugiej rece tez to mam i tez na zyle... tak jakby byly zaciemnione.... co to???!!! jak jest na drugiej rece to raczej nie zakażenie............... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi