Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie pełzania czegoś pod skórą, wzdęcia i gazy a pasożyty

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu mam dziwne uczucie pełzania czegoś pod skórą szczególnie w nocy . Mam wzdęcia i bulgotanie w brzuchu( śmierdzące gazy) . Pozatym dziwne swędzenie gałek ocznych , Odbytu i nosa skóry jakby małe robaki, szczególnie w nosie . Drgania w mięśniach jakby coś się wiło. Co jakiś czas silne bóle w całym ciele. Do gardła spływa mi wydzielina dziwnego śluzu z krwią trudna do przełknięcia( często jest ciągnąca i przezroczysta, z pochwy też cały czas wypływa taka przezroczysta wydzielina ). Brałam leki na rozrzedzenie wydzieliny ale nie pomagały. Do tego jestem rozdrażniona , często drętwieją mi ręce . Podejrzewam zakażenie jakimś pasożytem. Proszę napiszcie co to może być

Witam, Zapewne wątek jest już nieaktualny ale w razie czego zapytam.. Czy udało Ci sie znalesc przyczynę tych dolegliwości? U mnie od pewnego czasu występują dokładnie te same dolegliwości i mimo wielu badan i prób rozwiązania problemu, dalej nie można znalesc przyczyny.. Bede bardzo wdzięczna za pomoc !!!!!

Objawy wyglądają na para psychiczne. Przyczyną może być drożdżyca ale też zadłużenia lub jedzenie kradzionej żywności. Są to objawy typowe dla tzw. "czerwoeńców". Polecam spłacić zadłużenia lub zasięgnąć rady psychiatry. Lekarze często są manipulowanie w takich przypadkach i po prostu nie pomogą dlatego radziłbym udać się na wizytę prywatnie. Pozdrawiam.