Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwobóle w okolicy serca a zawał serca

Gość Dawid94

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam 17 lat. Od 3 miesięcy miewam nerwobóle (chyba to są nerwobóle). Najczęściej pojawiają się w okolicy serca. Często wydaje mi się że to może być zawał. Ale czy w tym wieku to jest prawdopodobne? Kiedy się denerwuje to od razu ciężej mi się oddycha. Może ktoś z was miał też tak kiedyś? Jak to leczycie? Ja już psychicznie nie wyrabiam! ;(

Mozesz się przekonać biorąc jakiś ziołowy preparat na uspokojenie jeśli dolegliwości zmniejszą się to to nerwica .Możesz także mieć za mało magnezu we krwi ,jego uzupełnieni może zlikwidować dusznosć i dyskomfort w klatce piersiowej i nie czytaj do diaska o chorobach bo dr,google to zły doradca ....

Czytam te wypowiedzi i mi rece opadaja. Z jednym sie zgodze w 100 % , ze Dr. Google to zly doradca. A co do bolow w klatce piersiowej, to ja takowe miewam od kilkunastu lat i gdyby to bylo serducho to juz by mnie nie bylo. Wiadomo, ze trzeba isc do lekarza, ale pamietajcie tez ze nerwobole sa tak rozne ze czlowiek nakreca sie tym i denerwuje, ze zawal, ze stan przedzawalowy itd itd. Nie panikowac, lecz isc do lekarza. Pozdr.

Witam od stycznia użeram sie z nerwicą fakt nie jest to nic przyjemnego ale poszłam do psychiatry biore sympramol. wczesniej zaliczylam tez tydzien szpitala badania serducha wzorowe i na dzien dzisiejszy tez miewam klucie w klatce poprostu nie zwracam na to uwagi po jakims czasie samo przechodzi i najniejsze zyje do dzis!