Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dawid9312

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. mam od 4 tygodni pewien problem, a mianowicie mam sporadyczne zawroty głowy, dziwne lęki, budzę się w nocy nic mnie nie boli, ale przechodzą mnie dziwne dreszcze. I prze cały miesiąc mam skaczącą temperaturę 37,2- 37,5 taka utrzymuje się przez dzień i co godzinę skacze. Za to rano jak wstanę mam 36,7. I za godzinę znowu skacze. Robiłem badania moczu, krwi, Ob , rozmaz, poziom cukru, wszystko wyszło dobrze. Ale dostałem krople do oczu, bo często mi łzawią i lekko bola. Dodam jeszcze że mam 17 lat. Liczę na pomoc. ?

Powiem ci tak jesli rano po wstaniu z łózka masz prawidłową temperaturę a potem ci skacze to prawdopodobnie jest to spowodowane emocjami .Choroba nie wybierałaby pory dnia żeby się pokazać -rano zdrowy za godzinę chory .Zrób jeszcze do hormonów tarczycy poziom elektrolitów z naciskiem na magnez i potas .Byc może te skaczące mięśnie to po prosyu brak tych składników w twoim organizmie .

Oczywiście żę tak !Przecież w chwilach emocji podnosi się ciśnienie krwi ,tętno i temperatura .A dlaczego ludzie ze strachu drżą?I tak jest też u ciebie .Na razie wyluzuj z tymi pomiarami i zajmij się czymś przyjemnym .Możesz sobie kupic coś ziołowego na uspokojenie i brać ale SYSTEMATYCZNIE .Wszystkie badania masz dobre .Ciesz się zyciem człowieku !!!!!