Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne uczucia osłabienia i napady nerwowości

lukasz246

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy jestem tutaj nowy założyłem tutaj konto bo mam nadzieje że znajde kogoś z podobnymi objawami. Mam 32 lata kiedyś nadużywałem alkoholu i nie stroniłem od używek. od 7 lat niepije ani nic nie biore nawet papierosy udało mi sie rzucić poprostu jestem czysty z czego sie bardzo ciesze w dzieciństwie jako 2 latek przeszedłem operacje góza móżdrzku ale funkcjonuje normalnie. 11 lat temu po przepiciu dostałem padaczki był to atak jeden od tej pory biore tegretol i miałem spokój. Około maja zacząłem sie dziwnie czuć tzn dziwne smaki uczucie że zaraz upadne napady nerwowości podejżewam że może to być od nerwice albo jakiś nawrót padaczki ze względu na alkoholową przeszłość jestem nerwós, mam problemy z emocjami i jakieś 2 lata temu miałem tak że potrafiłem sie nakręcić piedrołą i dosłownie dwie noce nie spać i to było napewno na tle mojej przeszłości alkoholowej niewiem czy może być tak że poprostu z opóźnieniem ponosze tego konsekwencje. różni lekarze mi różnie mówią jeden że jest to od padaczki a inny zaś wątpi EEG podobno niejest 100% wiarygodnym badaniem to mi nawet neurolodzy mówili. Sam niewiem co mi może być mam jesynie zwiększony tegretol. Bardzo Was prosze o pomoc jeśli ktośmiał podobne objawy to prosze pisać z góry dziękuje