Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Spadek cholesterolu całkowitego i wzrost trójglicerydów po diecie

Gość AgnieszkaGy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AgnieszkaGy

Witam. Mam zamiar zacząć kuracje izotekiem, przed wizytą zrobiłam badania, cholesterol całkowity 231 a trojglicerydy 162. nie dużo podwyższone ale dermatolog kazała mi w ciągu pięciu tygodniu utrzymywac scisla diete na obnizenie cholesterolu, tak tez zrobilam. po 5 tygodniach wyniki: cholesterol calkowity: 152, a trójglicerydy 170. Co to oznacza ? bylam pewna ze dwa wskaźniki idą ze sobą w parze, a efekt był odwrotny. Jestem zmieszana bo nie wiem co na to pani doktor, czy przepisze mi izotek ?

By pozbyć się trójglicerydów z naszego krwiobiegu. Przez 2 dni spożywamy tylko płatki owsiane ugotowane na samej wodzie bez dodatków . przepis 1/2 kg płatków,1,5 litra wody gotujemy 15 minut studzimy i wkładamy do lodówki przed planowanym posiłkiem podgrzewamy tyle ile chcemy zjeść .Sprawdzona kuracja bardzo szybko pozbywamy się nadmiaru trójglicerydów przeciągu 2-3 dni działa na zasadzie miotły czyści nasz krwiobieg wymiatając nadmiar trójglicerydów

Proszę przeczytać artykuł w nternecie pt. ,,Cholesterol i trójglicerydy** autor.S.Gromadzki----.B. ciekawe informacje zawiera.Gratuluję siły i wytrwałości.Tak trzymać. mOŻE ZIOŁOWY CYNAREX BY COŚ DAŁ...mam nadzieję,że alkoholu zero, bo nawet piwo podwyższa trójglicerydy.Błonnik [otręby] obniża.

Proszę przeczytać artykuł w nternecie pt. ,,Cholesterol i trójglicerydy** autor.S.Gromadzki----.B. ciekawe informacje zawiera.Gratuluję siły i wytrwałości.Tak trzymać. mOŻE ZIOŁOWY CYNAREX BY COŚ DAŁ...mam nadzieję,że alkoholu zero, bo nawet piwo podwyższa trójglicerydy.Błonnik [otręby] obniża.